Predaj domu 145 m2, Jacovce

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
239 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Topoľčany
Obec: Jacovce
Realitný maklér:
Martin Brezina
+421 903 693 092

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj rodinný dom s dvomi bytovými jednotkami, vhodný aj na spojenie bývania s podnikaním, vo vyhľadávanej obci Jacovce. Dom leží na pozemku o výmere 538 m2.

Nehnuteľnosť pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Na prízemí sa nachádza bytová jednotka so samostatným vstupom o výmere 70 m2. Byt pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, obývacej izby moderne prepojenej s jedálňou a kuchyňou, z ktorej je umožnený východ na pozemok. Ďalej sa tu nachádzajú dve nepriechodné izby, kúpeľňa, samostatné WC a k dispozícii je aj sklad na odkladanie kočíkov, bicyklov, či iných vecí.

Vstup na prvé podlažie (75 m2) je samostatným vchodom z prízemia. Dispozícia je tak ako na spodnom podlaží tvorená moderne, prepojením kuchyne s jedálňou a obývačkou, z ktorej je východ na veľkú slnečnú loggiu. Súčasťou prvého podlažia sú tri samostatné nepriechodné izby, jedna s východom na loggiu, kúpeľňa, samostatné WC.

Dom prešiel v roku 2020 kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala kompletné zateplenie domu polystyrénom 15 cm, výmenou a zateplením strechy 20 cm polystyrén + 15 cm sklenná vata, výmenu okien a vstupných dverí za plastové (trojsklo), kompletná výmena rozvodov elektriky (k dispozícii 220/380 V), vody aj odpadov. V celom dome boli urobené nové omietky, položené nové plávajúce podlahy v kombinácii s dlažbou. Osadená bola nová sanita, vstavané skrine, kuchynské linky so vstavanými spotrebičmi.

Nehnuteľnosť má rozdelené kúrenie aj meranie pre obe časti zvlášť. Kúrenie v spodnej časti zabezpečujú elektrické priamovýhrevné konvektory, vo vrchnej časti elektrický kotol s radiátormi. Na ohrev vody je v oboch častiach samostatný elektrický boiler. Zdroj vody je vodovod, na pozemku je možnosť napojenia sa aj na vlastú studňu. Odpad je vedený do kanalizácie. Dom sa predáva čiastočne zariadený (podľa dohody) s oplotením od susedného pozemku.

V obci Jacovce je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, obchod, pošta, zastávka autobusu, lekáreň, zdravotné stredisko, všetko v pešej dostupnosti, len pár krokov od nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie