PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 43 m2, Bratislava - Karlova Ves

Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 43 m²

Predaj: Ponúkame na predaj krásny jednoizbový byt na Dlhých Dieloch na Hlaváčikovej ulici, so samostatnou veľkou kuchyňou a priestrannou lodžiou.

Bytový dom prešiel nedávno kompletnou rekonštrukciou (r.2017)


Úžitková plocha samostatných miestností a lodžie je 42,6m², k bytu prislúcha pivnica . Byt aj pivnica sa nachádza na prvom nadzemnom podlaží, pod ktorým sa nachádza ešte podlažie s bytom.

Dispozícia: Byt pozostáva z kuchyne, hlavnej obývacej izby (spálňa/pracovňa/obývačka), z ktorej je vstup na priestrannú lodžiu (kde je miesto pre sedenie), kúpeľne so samostatným WC a vstupnej chodby so šatníkom. Kuchyňa je priestranná a svetlá. Byt je príjemný, orientovaný na východnú stranu. Kuchyňa je veľká a má priestor aj pre jedálenskú časť.

Parkovanie je bezproblémové, nakoľko v okolí sú riešené rezidenčné miesta pre ľudí, ktorí tu bývajú. V okolí je kompletná občianska vybavenosť: školy, škôlky, plaváreň pre verejnosť (v škole), MHD, obchody (Billa, Terno, Tesco expres, dm), reštaurácie, pošta, výborná dostupnosť do centra mesta, v blízkosti parky, športoviská, banky, detské ihriská, les s turistickými chodníkmi na Devín, Kráľovú lúku, Devínsku Kobylu...

Bytový dom prešiel nedávno kompletnou rekonštrukciou (r.2017).

Odporúčam

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie