Predaj komerčného objektu 760 m2, Partizánske

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: nezaradený priestor
Okres: Partizánske
Obec: Partizánske
Plocha: 760 m²
Realitný maklér:
Dáša Lisá
0905 800 443

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj komerčný objekt nachádzajúci sa v centre mesta Partizánske na ulici Hrnčíriková.
Objekt pozostáva z dvoch samostatných častí pričom základná časť o celkovej úžitkovej výmere 280m2 predstavuje prízemné podlažie s 5. miestnosťami plus sociálne zázemie s plným podpivničeným v totožnej výmere 280m2. Na 1.poschodí sa nachádza veľkometrážny 3- izbový byt o výmere 121m2. Osobitnou prístavbou so samostatným vstupom od ulice boli získané kancelárske priestory o výmere 200m2 pozostávajúce so 6 miestností vrátane sociálneho zázemia.
Súčasťou pozemku o celkovej výmere 8 árov je aj samostatne stojaca garáž. Areál objektu disponuje aj záhradnou časťou o výmere cca 100m2, ktorá umožňuje jej využitie na pracovný oddych, resp. popracovnú relaxáciu v prípade využívania obytnej časti na bývanie.
Parkovanie pred objektom je zabezpečované na parkovacích
miestach vo vlastníctve mesta.

Novému majiteľovi objekt umožňuje jeho využitie výhradne na komerčné účely alebo pri prestavbe celej základnej časti na rodinné bývanie s kombináciu komerčného využitia v rámci priestorov prístavby.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie