Rozľahlý pozemok s potôčikom na okraji obce Mužla neďaleko mesta Štúrovo

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
59 990 €
Typ: stavebný pozemok
Okres: Nové Zámky
Obec: Mužla
Plocha: 3200 m²
Realitný maklér:


Popis
Tento priestranný 3200 m2 pozemok sa nachádza v kľudnej uličke na okraji vinárskej dedinky Mužla.

Je to rovinatý zarastený pozemok, na ktorom stoja pozostatky pôvodného hlineného domu s celkovou plochou 140 m2. Dom disponuje súpisným číslom. Elektrina, plyn aj obecný vodovod sú v dosahu, a to pri ceste priamo pred domom.

Pozemok má šírku 32 m a dĺžku 100 m, je to dvoj pozemok, s možnosťou rozdelenia, keďže je k celej šírke prístup z ulice.
Ďalej by bol vhodný na hospodárstvo, farmárčenie, či pestovanie, keďže sa nachádza na okraji obce, záhrada končí pri potoku pri lese.

Mužla je taktiež podunajská dedinka, keďže leží síce vzdialenejšie, ale predsa len na brehu Dunaja. Prístup k nemu je možný po nespevnenej poľnej ceste za dedinou, cca 3 km dlhej.

Pestovanie viniča je typickým pre tento región, vďaka výborným podmienkam vhodným na pestovanie rôznych teplomilných rastlín. Miestom na príjemné prechádzky sú preto aj okolité viničné kopce.

Centrum obce je vzdialené len 550 m, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť. Susedné mesto Štúrovo je vzdialené len 8 km, kde sa nachádza najväčšie termálne kúpalisko na Slovensku, Vadaš Štúrovo a hranice s historickým maďarským mestom Ostrihom. Za mestom Štúrovo sa rozprestiera najjužnejšie slovenské pohorie Burdov s množstvom turistických trás a náučných chodníkov v prírodnej rezervácií Kováčovské kopce.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie