PREDANÉ - Dom na predaj v meste Banská Bystrica

Typ: rodinný dom
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 150 m²
Plocha pozemku: 180 m²

Popis
Dom sa nachádza 5 km od centra mesta. Je v stave holodomu a vhodný po dokončení rekonštrukcie na veľkorysé bývanie mestského typu alebo pre menšiu firmu, čo bolo doteraz aj jeho využitie.
Prvé foto v galérii tu:
https://www.romantickechalupy.sk/dom-v-sasovej-zaujimava-investicia-banska-bystrica-171691/ sú vizualizácie, tak ako tento industriálny priestor vidí architekt. Výhodou tohto domu je, že ide o jeden veľký priestor, v ktorom sú momentálne len sadrokartónové priečky. Je tu viacero možností využitia. Môže tu byť jeden nadštandardný veľký loftový byt s garážou, alebo byty dva: mezonet a podkrovné bývanie s veľkou terasou a pekným výhľadom. Za domom je malinký pozemok 5x6m len tak na oddychovú zónu so zeleňou pre mestské bývanie. Dom je zateplený, má nové rozvody elektriny aj vody.
Dom môže slúžiť aj ako firma s bývaním aj ako penzión.
Na prízemí je veľký priestor o rozmere 8x10m + vyvýšené poschodie 6x4m izba. Vo vysokom podkroví je 60m2, strecha nie je zateplená. Z domu je pekný výhľad cez záhrady na protiľahlé vrchy. Priamo od domu je dobrá dostupnosť do prírody. Najbližšie lyžiarske stredisko je 5 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie