PREDANÉ - 3 izbový byt v pôvodnom stave v Štúrove na predaj

Typ: trojizbový byt
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 68 m²

Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj 3 izbový byt v pôvodnom stave na sídlisku Dunaj, v kúpeľnom meste Štúrovo. Vypracovaná vizualizácia dizajnérom zachytáva podľa reálneho pôdorysu bytu jeho stav po kompletnej rekonštukcií a zariadení nábytkom - táto vizualizácia bude pre budúceho majiteľa k dispozícií pre inšpiráciu. Na konci fotiek sa nachádza pôdorys bytu pre lepšiu predstavu.

Byt s výmerou 68 m2 sa nachádza na zvýšenom prízemí 3 poschodového zatepleného bytového domu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývačky, 2 takmer identických izieb, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Prislúcha k nemu menšia komora a úložný box. Byt je v úplne pôvodnom stave, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.

Lokalita je tichá, kľudná, v blízkosti nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť cez školy, škôlky, detské ihrisko, polikliniku, potraviny, bankomat, čím je vhodná či už pre mladé rodiny alebo seniorov. Mesto Štúrovo je známe hlavne svojimi termálnymi kúpeľmi, popri ňom preteká rieka Dunaj, ktorá oddeľuje hranicu s Maďarskom a mesto Ostrihom s krásnou bazilikou, na ktorú je výhľad z mesta.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie