PREDANÉ - Novostavba, bungalov na predaj, Turčianský Peter

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 664 m²

Reality Alpia ponúka na predaj rodinný dom typu - bungalov v neďalekej obci Turčiansky Peter, len 4 km od Martina. Stavba je montovaný drevodom, nachádza sa vo veľmi tichom prostredí. Kolaudácia bola 6.12.2019.

Dom pozostáva zo 4 izieb a jeho rozloha je 100 m2. Výhodou je veľké zateplené podkrovie. IS: elektrika, voda - obecný vodovod, kanalizácia, internet, satelit. Vykurovanie: kvalitná kachľová pec Hein, elektrické podlahové kúrenie. Podkrovie je zateplené: striekaná izolácia 35 cm do výšky, 25 cm do bokov. Ohrev teplej vody je napojené na bojler 80 L.

Dispozične dom pozostáva: z oddelenej vstupnej chodby, obývacej izby s kuchyňou na mieru, špajze, spálne, hosťovskej izby, izby so vstavanými skriňami premenenej na šatník, krásnej kúpeľne s wc a práčovňou so sociálnym zabezpečením.

Výhodou sú veľmi nízke náklady 115 € na 3 osoby. Dom sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľom.

Celková rozloha pozemku je 664 m2. Na pozemku sa nachádza garáž o výmere 5 m x 4 m, altánok s rozmermi 6 m x 4 m. Elektrická brána pri vstupe na pozemok. Energetický certifikát A1. Bližšie informácie alebo obhliadku Vám poskytne realitná maklérka: Natália Šoučíková na tel. č. 0919 044 835.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie