PREDANÉ - Novostavba 2-izbového bytu na predaj, Košuty I, Martin

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 62 m²

Realitná kancelária Alpia Vám exkluzívne ponúka na predaj 2-izbový byt v polyfunkčnom bytovom dome KOŠÚTKA, nachádzajúci sa na sídlisku - Košúty I. Bytový dom má 4 nadzemné podlažia s výťahom, pozostáva z 33 bytových jednotiek rozdelených do 2, 2,5 a 3 izbových bytov.
Byt 4C1 je 2-izbový byt o celkovej výmere 61,45 m2, z toho obytná plocha bytu je 51,42 m2, loggia má 7,87 m2 a pivničná kobka má 2,15m2, nachádza sa na 4. poschodí zo 4 a je orientovaný na západnú stranu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne s WC.

Byt sa predáva v štandarde, ktrorý zahŕňa:
- vane Kaldewei, batérie Grohe, Hans-grohe, Kludi, umývadlo Duravit, Jika,- vinylové podlahy v izbách, v sociálnych zariadeniach keramická dlažba, obklad, resp. bezšpárový náter podláh a stien,- interiérové dvere s obložkovými zárubňami.

Majitelia bytov budú môcť využívať všetky vymoženosti, ktoré bude tento projekt poskytovať. V budove bude pekáreň – aj bezlepková, kaviareň, kaderníctvo, detský kútik, lezecká stena, trampolíny, oddychová zóna.

K bytu je možné si zakúpiť aj vnútorné garážové státie. (15 000€)

Viac informácií radi poskytneme telefonicky na 0948 601 825 alebo osobne v pobočke našej kancelárie.


Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie