PREDANÉ - PREDAJ - Záhrada s malým záhradným domčekom v Prievidzi

Typ: rodinný dom
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza

Ponúkame Vám na predaj záhradu s malým záhradným domčekom v Sade 600 - ročnice (za bývalým mäsokombinátom) v Prievidzi. Záhrada má výmeru 294 m2. Drevený záhradný domček má pôdorys 1,5 x 1,75 metra. Na polievanie rastlín je k dispozícii prípojka na úžitkovú vodu, nachádzajúca sa priamo na pozemku. Zdroj pitnej vody sa nachádza cca 10 metrov od pozemku. Záhrada je prakticky rozdelená na okrasnú a úžitkovú časť. Okrasná časť je udržiavaný trávnik a kvetinové záhony. Pre účely pestovania zeleniny je využívaná a opracovaná približne 1/3 pôdy na pozemku. Na záhrade sa tiež nachádzajú vyvýšený bylinkový a jahodový záhon, záhon s červenými a čiernymi ríbezľami, malinový záhon a rodiace stromy (jablone, hruška, slivka, ázijská hruška, broskyňa). Stromy a kry sú v odbornej starostlivosti záhradníka. Cena je 21 000 €. V cene tejto nehnuteľnosti je aj kompletné záhradné náradie a pomôcky. V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo obhliadku ma kontaktujte na telefónnom čísle 0918 800 080.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie