PREDANÉ - Nádherný nový 2-izbový byt v Bory Mall na ulici Zdenky Schelingovej

Typ: dvojizbový byt
Okres:
Obec:

Patrik z RADO Reality Vám ponúka na prenájom krásne nové bývanie v tesnej blízkosti Bory Mall s výhľadom na uzavretý dvor pre rezidentov.
Tento nádherný nový byt sa nachádza na 2. poschodí s výťahom. Byt sa nachádza v uzavretom bytovom komplexe. Byt sa prenajíma kompletne zariadený so spotrebičmi a vybavením pre budúceho nájomcu. Byt ponúka veľkorysý úložný priestor v niekoľkých vstavaných skriniach na chodbe a v spálni.
BYT
Byt je priestranný a krásne presvetlený. Pri vstupe do bytu sa nachádza predsieň, z ktorej sa viete dostať do kuchyne, ktorá je spojená s obývacou izbou, do samostatnej spálne, do kúpeľne a na toaletu. V predsieni sa nachádza šatníková stena a roldor skriňa. V spálni je veľká roldor skriňa po celej dĺžke, posteľ (nové matrace), komoda a nočné svietidlá, je možný vstup na loggiu. V obývacej izbe, ktorá je spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou sa nachádza sedačka, konferenčný stolík, TV, komoda a jedálensky stôl so stoličkami, aj u obývacej izby je možný vstup na loggiu. V kuchynskej linke sú vstavané spotrebiče ako umývačka riadu, elektrický sporák, varná indukčná doska, chladnička s mrazničkou, digestor. V kúpeľni je krásna vaňa, umývadlo, úložná skriňa a práčka so sušičkou.
Okolie a poloha
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, keďže ste v tesnej blízkosti nákupného centra Bory Mall, v ktorom naozaj nájdete všetko, čo potrebujete...
V blízkosti sa nachádza Kaufland, Hornbach, Decathlon, Merkury Market, OBI, Lidl, Nemocnica Bory, čerpacia stanica a mnoho iných obchodov, taktiež je výborné napojenie na diaľnicu. V uzavretom bytovom komplexe sa nachádza aj obľúbené detské ihrisko pre deti a veľa zelene.
Po dohode je možné zaviesť internet a TV balík.
K bytu prislúcha vyhradené parkovacie miesto v garáži.
Bez detí a zvierat.
Mesačné nájomné predstavuje 800€/mes.
Nájomné 650€/mes. a energie 150€/mes.
Patrik Daňo
Renthub s.r.o. - špecialisti na prenájmy
Tel.: +421 949 280 644
E-mail: dano@radoreality.sk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie