PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 80 m2, Nitra

Typ: trojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 80 m²

PREDANÉ! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Staré mesto, pod hradom, v blízkosti centra mesta na ulici Na Predmostí v Nitre. Byt prešiel pred niekoľkými rokmi kompletnou rekonštrukciou, vrátane všetkých elektrických, plynových rozvodov, kúrenia a dispozičnou úpravou. Byt o celkovej výmere 80 m2 sa nachádza na 3. poschodí z troch bytového domu bez výťahu.

Dispozícia bytu: vstupná hala, 3x samostatná nepriechodná izba (obývačka, spálňa, detská izba), kuchyňa, kúpeľňa, samostatná toaleta a špajza. Byt má balkón s výhľadom na hrad a na Zobor. Vo vstupnej hale je vstavaná šatníková skriňa. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi - umývačka riadu, vstavaná elektrická rúra, plynová varná doska, digestor. V obývačka a v spálni je klimatizácia.
V hale, v kúpeľni, na toalete a v špajzi je keramická dlažba. V izbách a v kuchyni je plávajúca podlaha. V kúpeľni sa nachádza umývadlo spolu s úložnou skrinkou, rohový sprchový kút a na toalete závesné WC - geberit a umývadlo. K bytu prislúchajú aj dve pivnice (latková a murovaná). Vybavenie bytu je k dispozícii po dohode a je kúpou ihneď voľný.

V pešej dostupnosti je futbalový, zimný štadión, mestský park, škola, škôlka, kúpalisko ako aj divadlo a pešia zóna. Parkovanie pred domom.

Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie