PREDANÉ - Predaj domu 190 m2, Krivosúd-Bodovka

Typ: rodinný dom
Okres: Trenčín
Obec:

Realitná kancelária RE/MAX vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj 4-izbový rodinný dom s dvoma kuchyňami v obci Krivosud-Bodovka.

Rodinný dom s úžitkovou plochou 190m2 (vrátane pivnice) je súčasťou dvojdomu a prislúcha k nemu pozemok vo výlučnom vlastníctve s celkovou rozlohou 522m2. Predávaný pozemok priamo susedí s obecným pozemkom s rozlohou takmer 220m2 s prístupovou cestou, čím sa zároveň ponúka aj dostatok priestoru na parkovanie niekoľkých vozidiel. Dom bol postavený v roku 1968.

► REKONŠTRUKCIE:
2. nadzemné podlažie bolo v posledných piatich rokoch vkusne zrekonštruované spolu so zmenou dispozície miestností čím vznikol väčší priestor pre kúpeľňu a kuchynskú časť s jedálňou. Znížené boli stropy s bodovými svetlami, položená bola nová keramická a plávacia podlaha, nové omietky, kúpeľňa so sanitou, ...
1. nadzemné podlažie je z väčšej časti v pôvodnom, ale udržiavanom stave.
Všetky okná sú vymenené za plastové.

► DISPOZÍCIA:
Rodinný dom je dispozične riešený v 2 nadzemných podlažiach a čiastočne podzemnom suteréne s garážou s prístupom od obecnej cesty. Prvé nadzemné podlažie pozostáva z pristavanej vstupnej chodby, chodby so so vstupom do pivnice a schodiskom do 1. nadzemného podlažia, haly so vstupom do dvoch izieb s balkónmi a kuchyne so špajzou a WC.
2.nadzemné podlažie pozostáva z haly so vstupom do obývacej izby, spálne s balkónom, kuchyne, kúpeľne s WC a komory.

► POZEMOK:
Pozemok s celkovou rozlohou 522m2 je rovný, trávnatý a kompletne oplotený. Na pozemku sa nachádza menšia a staršia hospodárska stavba a drevený altán.

► INŽINIERSKE SIETE:
Elektrika: 220V, 380V
Voda: obecná, aj vlastný zdroj
Odpad: žumpa
Teplo: kúrenie - kotol na tuhé palivá (v suteréne)
ohrev vody - elektrický bojler (v suteréne)

► PARKOVANIE:
Garáž + Parkovanie niekoľkých vozidiel je možné na obecnej prístupovej ceste/pozemku, ktorý priamo susedí s predávanou nehnuteľnosťou a svojou polohou tak takmer tvorí celok s predávanou nehnuteľnosťou.

FINANCOVANIE:
Súčasťou našich realitných služieb je zabezpečenie hypotekárneho financovania špecialistom s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financií. (Spolupracujeme so všetkými bankami)
Svoje možnosti pri financovaní tejto, alebo inej nehnuteľnosti si môžete preveriť v nasledujúcej aplikácii: https://rem.ax/byvajvyhodne

Odkaz na ponuku:
https://rem.ax/DomBodovka

* Obhliadku si môžete rezervovať u makléra ponuky • Marián Bielik.

► Každá inzerovaná nehnuteľnosť v našej ponuke je aktuálna (Podľa spresnenia stavu: na predaj/prenájom, rezervovaná, predaná).

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie