PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 36 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 36 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 1 izbový byt v Ružinove na Exnárovej ulici. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí 1/7 bytového domu. Tehlový bytový dom je zateplený a nachádza sa v tichej lokalite s bohatou zeleňou, stromami a detským ihriskom. Prístup do bytového domu je bezbariérový. Úžitková plocha bytu je 36,5 m2, pozostáva z predsiene, chodby, kuchyne, priestrannej obývacej izby, zo samostatného WC a kúpeľne s vaňou. V celom byte sú plastové okná a v obývacej izbe sa nachádzajú pôvodné drevené parkety pod plávajúcou podlahou. Pripojenie televízie a internetu je od káblovej spoločnosti. Byt je bez balkónu a v pôvodnom stave. Výhodou nehnuteľnosti sú nové stúpačky, novo prerobený plyn. K bytu prislúcha pivnica, ktorá ponúka dostatok odkladacieho priestoru. Vieme zabezpečiť vypracovanie grafického návrhu prerábky.

VÝBORNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - Byt sa nachádza v Bratislavskej časti Ružinov, ktorá patrí medzi najvyhľadávanejšie lokality. Samotne Ružinov ponúka bohatú občiansku vybavenosť: potraviny, parky, školy, škôlky, detské ihriská, fitness, zdravotnícke zariadenie, neďaleko nákupné centrum OC AVION, IKEA, hornbach,...
Parkovanie je možné v okolí bytovky s dostatkom parkovacích miest
Mesačne náklady: 120€

Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Kúpu tohto bytu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie