PREDANÉ - Predaj domu 94 m2, Čenkovce

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 4 izbový rodinný dom s priestrannou záhradou na rozlohe pozemku 1079m2. Nehnuteľnosť sa nachádza 21 km od Bratislavy v obci Čenkovce okres Dunajská Streda. Úžitková plocha domu je 94m2 na ktorej sa nachádzajú 4 obývacie izby, kuchyňa, komora a kúpeľňa s wc. Mimo toho dom ponúka garáž a dielňu. Dom je postavený z tehál, je v pôvodnom stave.

OSTATNÉ VYBAVENIE: pripojenie na internet, satelitnú televíziu. RD má vlastnú vodáreň, je možné ho napojiť aj na obecný vodovod, kanalizácia -obecná, klimatizácia, kúrenie radiátormi.

VÝBORNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - v okolí sa nachádzajú potraviny, lekáreň, pošta, zdravotné stredisko, škola, škôlka, gastro prevádzky, detské ihriská, autobusová spojenie...

Rýchly prístup na diaľnicu R7 do Bratislavy.

Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Kúpu rodinného domu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie