PREDANÉ - Predaj pozemku 20081 m2, Marianka

Typ: nezaradený priestor
Okres: Malacky
Obec: Marianka
Plocha: 20081 m²

Realitná kancelária RE/MAX v Malackách vám vo výhradnom zastúpení so súhlasom majiteľa ponúka exkluzívne na predaj – Druh pozemku - Ovocný sad - sa nachádza čiastočne v lokalite určenej na bývanie v rodinných domoch a čiastočne v lokalite určenej na ornú pôdu pri obytnej časti obce Marianka. V blízkosti pozemkov inžinierske siete.

V oblasti kompletná infraštruktúra. /škola, škôlka, pošta, miestna ľudová knižnica/. 6 km nákupné centrum Bory Mall a nová nemocnica.

LOKALITA:

Stupavská ulica
Veľkosť: 20.081 m2
Parcela registra „C“
Bez IS
K nahliadnutiu UPI zo stavebného úradu v Marianke

DISPOZÍCIA:

Ucelená časť územia zastavaná prevažne rodinnými domami. Pozemok rovinatý. Nachádza sa v kľudnej časti obce Marianka. V blízkosti BA, napojenie na diaľnicu D2.

Vlastníctvo: osobné
Umiestnenie: extravilán

TURISTIKA:

Obec Marianka sa nachádza v malebnej doline na úpätí Malých Karpát len 6 km od centra Bratislavy. Blízko je taktiež do Viedne, Budapešti a Mariazellu. Marianka je najstaršie pútnické mesto na Slovensku.
V blízkosti Villa rustica, Dúbravská Hlavica - Dúbravka, Kačín - Lamač, Sanberg, Vyhliadková veža Devínska Kobyla - DNV, Písaný Kameň - Záhorská Bystrica, Dračí Hrádok – Borinka.

FINANCOVANIE:

Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 26 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

SLUŽBY REALITNEJ KANCELÁRIE:

- kontrola listu vlastníctva a snímky z katastrálnej mapy
– preverenie klientov a nehnuteľností pri kúpe i predaji
– kompletný právny servis
– vklady do katastra

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie