PREDANÉ - Predaj domu 87 m2, Bratislava - Devín

Typ: rodinný dom
Okres: Bratislava IV
Obec:

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v Bratislave, mestskej časti Devín.. s priestrannou, slnečnou záhradou o rozlohe 699 m2. Záhrada ponúka fantastický výhľad na hrad Devín.

Úžitková plocha domu - 87m2
Zastavaná plocha - 312m2
Záhrada kaskádovitá - 699m2

DISPOZÍCIA:
Vstupná chodba s prechodom do kuchyne, kuchyňa, 3 izby z toho sú 2 izby nepriechodné, kúpeľňa s toaletou.

TECHNICKÉ ÚDAJE:
Celková úžitková plocha domu je 87m2. V dome je zavedený plyn, elektrina, voda z obecného vodovodu, odpad je riešený verejnou kanalizáciou, kúrenie je riešené plynom. Dom je v pôvodnom stave, postavený z tehly, má pôvodnú škridlovú strechu, plastové okná.

POZEMOK:
Záhrada s rozlohou 699m2 je pekná, slnečná, kaskádovitá a ponúka využitie na relax alebo záhradkárčenie. Na pozemku sú ovocné stromy, vynič... ďalej sa na ňom nachádza vinný domček s vinnou pivnicou. Spoločné nádvorie.

OSTATNÉ VYBAVENIE: pripojenie na internet, satelitnú televíziu. káblové rozvody

VÝBORNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: v okolí sa nachádzajú potraviny, lekáreň, pošta, škola, škôlka, gastro prevádzky, detské ihrisko, autobusové spojenie...

LOKALITA:
Devín je jedna z najmenších mestských častí hlavného mesta Slovenskej Republiky - Bratislavy. Lokalita ponúka fantastické prechádzky do prírody, cykloturistiku, návštevu hradu Devín.


Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Kúpu rodinného domu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie