PREDANÉ - Predaj pozemku 1100 m2, Bratislava - Rača

Typ: nezaradený priestor
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 1100 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj krásny slnečný pozemok o výmere 1100m2 na Peknej ceste v mestskej časti Rača. Pozemok na LV vedený ako parcela 19107/3 o výmere 1091m2 a parcela 19107/17 o výmere 9m2. Na pozemku je možné umiestnenie stavby na veľkosti zastavanej plochy (katastrálna mapa oranžovo vyznačená) o výmere 15m x 24m. Veľkosť pozemku 45m x 24m.

Dané pozemky sú na liste vlastníctva charakterizované ako parcely registra „C“, druh pozemku vinica. Prístup na pozemok je z hlavnej cesty. Je možné sa napojiť na inžinierske siete.

VÝBORNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - potraviny, sieť máloobchodov, TERNO, gastro prevádzky, základná škola, materská škola, MHD...


Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Kúpu týchto pozemkov je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom pozemku, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie