PREDANÉ - Predaj pozemku 827 m2, Beňadiková

Typ: nezaradený priestor
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Beňadiková
Plocha: 827 m²

RE/MAX a Ivan Chlebo ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Beňadiková, ktorá je od Liptovského Mikuláša vzdialená len pár minút autom - cca 6 km.
Pozemok je rovinatý, slnečný a územným plánom obce je určený na stavbu rodinného domu. Výmera pozemku 827 m2 (cca šírka 20m x dĺžka 41m). IS - voda a elektrika v dosahu. Kanalizácia - vybudovanie žumpy. Predmetom predaja je aj podiel na prístupovej ceste. Prístup k pozemku asfaltová cesta - je potrebné dokončiť k pozemku.

Pozemok sa nachádza v tichej časti obce mimo hlavnej cesty a v jeho okolí sú už postavené rodinné domy.

Obec Beňadiková je rozrastajúca sa obec na Liptove s dobrým rozvojom infraštruktúry- má vybudovaný kamerový systém, opravené cesty a chodníky, detské ihrisko, zdravotné stredisko a pod. Leží v Liptovskej kotline na pravom brehu potoka Trnovec, neďaleko cesty I. triedy č. 18, medzi mestami Liptovský Mikuláš a Liptovský Hrádok. Je súčasťou mikroregiónu Baranec, ktorý je turisticky vyhľadávaným regiónom Liptova.

Z obce je dobrá dostupnosť ku všetkým atrakciám Liptova ako aj rýchla dostupnosť diaľnice D1 (Bratislava -Vysoké Tatry - Košice).

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie