PREDANÉ - Predaj domu 107 m2, Nitra

Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec: Nitra

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu rodinného domu v mestskej časti Nitry - Janíkovce, s dopravou MHD. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku s rozlohou 688 m2, v tichej vedľajšej uličke.

Dom bol postavený v roku 2022 z tehly a spĺňa požiadavky moderného a energeticky úsporného domu. Okná sú 7 komorové, z vonkajšej strany v odtieni antracit, na oknách sú elektrické vonkajšie žalúzie. Dom je zateplený a omietnutý. Celý dom je vnútri vymaľovaný bielou farbou. Kúrenie je podlahové, ktoré je možné doplniť o kúrenie s využitím krbu alebo krbových kachieľ. Dom je napojený na kompletné inžinierske siete: vodu, elektrinu, plyn aj kanalizáciu.

Dispozícia: vstupná chodba, 3 samostatné izby, priestranná obývačka s kuchyňou, z ktorej sa vystupuje na prestrešenú terasu, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, sprchový kút, 2 umývadlá, wc, práčku, ďalšia samostatná toaleta a technická miestnosť. Dom je jednopodlažný, z technickej miestnosti vedú podkrovné schody do pochôdzneho podkrovia, ktoré môže slúžiť ako odkladací priestor.

Interiér ako aj exteriér je v stave holodomu, čo dáva predpoklad k dokončeniu podľa vlastných predstáv. Súčasný majiteľ poskytne všetky podklady potrebné ku kolaudácii nehnuteľnosti.

Obec Janíkovce je vyhľadávanou lokalitou pre mladé rodiny, pretože disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako je škôlka, základná škola, supermarket, pošta, zastávky MHD, zdravotnícke zariadenie ...

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie