PREDANÉ - Prenájom bytu (3 izbový) 70 m2, Martin

Typ: trojizbový byt
Okres: Martin
Obec: Martin
Plocha: 70 m²

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na prenájom reprezentatívny 3 izbový byt situovaný na druhom poschodí rodinného domu priamo v pešej zóne v centre mesta Martin s možnosťou využitia aj na komerčné účely.
Dom sa nachádza v lukratívne lokalite v centre mesta Martin, priamo v pešej zóne. Byt je na druhom poschodí rodinného domu so samostatným vchodom a parkovacím miestom. Veľkou výhodou je dispozičné riešenie bytu. Byt je možné využívať ako 3 izbový byt, ale je tu aj možnosť využitia jednej izby o veľkosti 10,56 m2 na komerčné účely napr. kancelária, salón, atď., tým že táto izba ako jediná disponuje ešte samostatným vstupom.
Parkovanie: parkovanie pre 1 auto priamo vo dvore v cene nájmu.
Občianska vybavenosť: centrum mesta ponúka možnosti kompletnej občianskej vybavenosti, ako napr.: banky, pošta, obchody, školy, kostol, atď.
ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
Lokalita: Martin, Divadelná
Dispozícia: 3 – izbový byt
Orientácia: S/J
Úžitková plocha bytu: 70 m2
Celková výmera: 70 m2
Poschodie: 2/2
Počet bytov na podlaží: 1
Výťah: nie
Klimatizácia: áno
Stav: kompletne zariadený
POPIS BYTU:
Vstupná chodba, 2x samostatná izba, obývačka spojená s kuchyňou, kúpeľňa (vaňa), WC
Vzhľadom na lokalitu byt ponúka možnosť kvalitného rodinného bývania alebo svojím dispozičným riešením aj možnosť prepojenia bývania a podnikania pod jednou strechou a s jedným nájmom.
Byt je vybavený novou kuchynskou linkou kompletne vybavenou spotrebičmi ako je: indukčný sporák, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica. Súčasťou je aj jedálenský stôl a stoličky. V obývačke sa nachádza sedacia súprava s koženým kreslom, stena a televízor. A rovnako funkčne zariadená je aj spálňa. V byte sú dve vstavané skrine. Kompletne vybavená kancelária, pracovňa alebo detská izba je pripravená pre nových nájomníkov. V byte je nadštandartná kúpeľňa vybavená vaňou a práčkou. WC je samostatné.
Denné svetlo zabezpečujú strešné okná a okná vikierového typu, ktoré nám poskytujú nádherný výhľad priamo do centra mesta.
Byt je vybavený aj klimatizačnou jednotkou, ktorá Vám zaručí vysoký komfort bývania najmä v lete.
MESAČNÝ NÁJOM : 620€
ZÁLOHY ZA ENERGIE: v cene nájmu (v zálohových platbách sú zahrnuté poplatky za elektrinu, WIFI, TV)
DEPOZIT: 2 x 600€ =1200€
POČET NÁJOMNÍKOV V BYTE: dohodou
ZVIERATÁ V BYTE: nie
FAJČENIE: nie
K DISPOZÍCII: ihneď

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie