PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 79 m2, Senec

Typ: trojizbový byt
Okres: Senec
Obec: Senec
Plocha: 79 m²

Pozitívna atmosféra, elegancia a pocit domova. To je to prvé, čo cítite, keď otvoríte dvere a vstúpite do tohto bytu.

Ak hľadáte priestranný 3-izbový byt v atraktívnej lokalite Senca, realitná kancelária RE/MAX má pre vás zaujímavú ponuku.

Krásny, svetlý a na priestor komfortný 3-izbový byt s výmerou 79 m2 s balkónom (4 m2) na Svätoplukovej ul. č. 53 v Senci sa nachádza na 4./4. poschodí. Na každom poschodí sú len 2 byty, celkovo sa vo vchode bytového domu nachádza 10 bytov. K bytu patrí veľká murovaná pivnica v suteréne bytového domu, zdieľaná so susedmi oproti. Bez problémov zaparkujete pred bytovým vchodom.

Veľkou výhodou bytu je vlastný plynový kotol a klimatizácia, ktorú oceníte najmä počas letných dní. V byte boli použité kvalitné materiály, na ktorých sa nešetrilo (drevená podlaha, drevené dreve so zárubňami zn. Sapeli, nábytok a kuchynská linka vyrobené na mieru, obklad a dlažba v kúpeľni).

Byt bol čerstvo vymaľovaný, stačí sa iba nasťahovať. Súčasťou kúpnej ceny bytu je vybavenie a zariadenie viditeľné na fotkách, vrátane práčky a sušičky.

DISPOZÍCIA:
priestranná chodba so vstavanými skriňami, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, izba, spálňa s balkónom, kúpeľňa s vaňou, walk in sprchovým kútom a toaletou

MESAČNÉ NÁKLADY:
165,- eur/4 osoby
Kompletný rozpis mesačných nákladov vám bude odovzdaný na obhliadke.

BYTOVÝ DOM:
Bytový dom prešiel v roku 2010 rozsiahlou rekonštrukciou, v rámci ktorej bolo nadstavené 4. poschodie. Samotný byt bol dokončený v roku 2017. Iba pred dvomi rokmi bola urobená nová strecha. Bytový dom je veľmi dobre udržiavaný a čistý, čo ocení každý majiteľ bytu. V bytovom dome nie je výťah. Práve kvôli tomu je byt vhodný najmä pre mladších ľudí, jednotlivcov, páry či mladé rodiny s deťmi, ktorým nebude vadiť každodenná prechádzka po schodoch.

LOKALITA:
V okolí bytového domu sa nachádza výborná občianska vybavenosť - materské škôlky, jedna dokonca za rohom, základná škola, kaviarne, reštaurácie, supermarkety BILLA a COOP Jednota. Do centra Senca je to iba 10 min. pešo. Pred bytovým domom sa nachádza menšie detské ihrisko. Veľkou výhodou je dobré napojenie na diaľnicu D1.

VIRTUÁLNA OBHLIADKA:
Pre lepšiu predstavu o dispozičnom usporiadaní bytu vám odporúčam pozrieť si 3D obhliadku. A pre lepšiu predstavivosť som si pre vás pripravila vizualizáciu obývačky a spálne. Verím, že sa vám páčia.

FINANCOVANIE:
So zabezpečením financovania časti kúpnej ceny cez hypotekárny úver, vám veľmi rád pomôže náš finančný poradca.

CENA NEHNUTEĽNOSTI ZAHŔŇA:
- províziu realitnej kancelárie RE/MAX
- prípravu zmluvnej dokumentácie (rezervačná zmluva, kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra)
- správny poplatok za vklad vlastníckeho práva
- poplatok za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- sprostredkovanie hypotekárneho úveru
- protokolárne odovzdanie bytu vrátane prepisu energií

Ak vás tento byt zaujal, neváhajte a zavolajte mi. Rada vám ho ukážem a budete sa môcť osobne presvedčiť o jeho výnimočnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie