PREDANÉ - Obchodné priestory v Sládkovičove na PRENÁJOM

Typ: obchodný priestor
Okres: Galanta
Obec: Sládkovičovo
Plocha: 70 m²

Realitná kancelária DOBRÉ REALITY s r.o. ponúka na prenájom sympatické obchodné priestory. Nachádzajú sa v meste Sládkovičovo (okres Galanta) na Fučíkovej ulici. Prízemné priestory sú situované do centra mesta s parkovaním v tesnej blízkosti objektu. V okolí sa nachádzajú obdchody, reštaurácie a ďalšie služby.

Ponúkané priestory so samostatným vstupom majú výmeru 70 m2. Kompletne zrekonštruované vrátane nového sociálneho zariadenia a fasády sú pripravené na vaše podnikanie.

Cena 600 €/mesiac + energie.


Vzdialenosti:
Sládkovičovo-Sereď: 12 km
Sládkovičovo- Galanta: 8 km
Sládkovičovo-Trnava: 26 km
Sládkovičovo-Bratislava: 48 km

Verte, že táto ponuka nebude trvať večne. Preto, neváhajte a čo najrýchlejšie zareagujte. V prípade záujmu ma, prosím, kontaktujte na mob. č.: 0940 215449 alebo e-mailom: gregorova-ZVNC-dobrereality.sk

Nech sa páči, tu sa o mne dozviete viac:
https://profilmaklera.sk/bc-zlatica-gregorova/

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie