PREDANÉ - Útulný 2 izbový byt na prenájom v Bratislava - Ružinov

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:

Bosen Group ponúka exkluzívne na prenájom 2 izbový byt v Bratislave - Ružinov na Nezábudkovej ulici po kompletnej rekonštrukcii.

BYT: výmera bytu je 35,30 m2, kuchyňa s obývačkou 14,49 m2, izba 16,04 m2, predsieň 2,03 m2, kúpeľňa s WC 2,74 m2. Byt sa nachádza na 5/5 podlaží, bez pivnice.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma čiastočne zariadený. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou a spotrebičmi ( chladnička, sklo keramická doska a elektrická rúra). Súčasťou obývačky je rohová sedačka, skrinka pod TV, stolík a televízor. V izba je komplet zariadená (manželská posteľ, policová skriňa a rolldor). V predsieni je botník, vešiak a zrkadlo. V kúpeľni je umývadlo so skrinkou, sprchovací kút a zrkadlo. V izbách sú radiátory, plastové okná, bezpečnostné dvere a internet.

PARKOVANIE: okolo bytovky sú dostatočné parkovacie miesta. Nie je tu problém s parkovaním.

Byt je voľný IHNEĎ. Zviera je povolené.

CENA: 580 €/mesiac, vrátane energií a internetu

www.vieweet.com/iframe/MBGPGVW?ui=iframe

LOKALITA: Byt sa nachádza v pokojnej časti Bratislava – Ružinov na Nezábudkovej ulici. Veľmi dobrá dostupnosť do centra či diaľničný obchvat. Pod bytovkou sú potraviny a zástavka autobusu. V blízkosti je škôlka, škola, nemocnica, ihrisko, obchodné centrum RETRO.

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, + 421 915 089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena, ktorá zahŕňa právny servis a poradenstvo k prenájmu nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie