PREDANÉ - RD Chrenová - Žiadaná lokalita. Keď DOM, má svoj ŠARM!

Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 255 m²

Ponúkame bývanie v priestrannom rodinnom dome s dostatkom komfortu. Ak je ešte postavený v dobrej lokalite, potom sa SEN O IDEÁLNOM BÝVANÍ MENÍ NA REALITU! Jeden taký vynímočný čaká na nového majiteľa v mestskej časti CHRENOVÁ - výborná lokalita, s úžasným výhľadom na okolie!
Dom je osadený na pozemku o výmere 677m2 s úžitkovou plochou 161m2. Súčasťou ponuky je samostatne stojaca garáž s technickou miestnosťou a pivničkou. Predstavíme si tri podlažia ponúkanej nehnuteľnosti:
1.NP
– tvorí vstup do domu - predsieň, toaleta, priestranná obývacia miestnosť s výstupom na terasu, kuchynská časť s raňajkovým pultom prepojená k jedálenskej časti,
2.NP
– 3x spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom aj vaňou, toaletou,
1.PP
-dieľňa, pračovňa, technická časť a výstup do záhrady
Interiér domu zdobí prirodzenosť - Čisté línie, jemné odtiene, dostatok priestoru aj pre viacčlennú rodinu. V horúcich dňoch vás v dome schladia 3 klimatizačné jednotky....
Dom je postavený z tehál s tepelnoizolačnou omietkou, okná zabezpečené žalúziami a sieťkami proti hmyzu.
Vďaka použitiu kvalitných materiálov, sú výrazne nízke náklady na bývanie!
EXTERIÉR:
-sa delí na ÚŽITKOVÚ a okrasnú ZÁHRADU. Nachádza sa tu aj studňa a samostaná stavba – pôvodne postavená ako garáž-slúži na odkladanie náradia, kosačky a podobne.....je čiastočne podpivničená!
Lokalita disponuje so ŠPIČKOVOU občianskou vybavenosťou, taktiež výborná dostupnosť do centra mesta,ako aj na diaľničné napojenie!
Ostatné výhody a vychytávky si povieme priamo pri prezentácii tejto VÝRAZNE VKUSNEJ nehnuteľnosti! Teším sa na stretnutie s Vami. Neváhajte a presvedčte sa!
Cena nehnuteľnosti 320 000 €.
Odporúčam obhliadku.
Záujemcovia ma môžu kontaktovať na tel.č. – 0915 95 95 92

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie