PREDANÉ - Rezervovaný 3 izbový rodinný dom v Hlohovci časť Šulekovo na predaj

Typ: trojizbový byt
Okres: Hlohovec
Obec: Hlohovec
Plocha: 79 m²
Plocha pozemku: 236 m²

Popis
Od základov zrekonštruovaný 3 izbový rodinný dom na šikovnom pozemku v obci Šulekovo ktorý je vhodný na okamžité nasťahovanie bez ďalších investícií. Pozemok ma rozmery 11 m šírka a 22 dĺžka a okrem rodinného domu sa na ňom nachádza priestranný drevený altánok s krbom. Dom bol postavený v roku 2004 s kvádra a tehly a je zateplený 10 cm polystyrénom. Za obytnou časťou sa nachádza sklad. Náklady na celú domácnosť vrátane TV a internetu sú cca 160 e.

Dispozícia: predsieň, obývačka spojená s kuchyňou, chodba, jedna priechodná izba, jedna nepriechodná izba, komora, kúpelňa s vaňou a sprchovým kútom, WC.

IS: K pozemku sú pripojené všetky inžinierske siete: elektrina 220/380, obecný vodovod, verejná kanalizácia, plyn je zavedený na pozemku a nepripojený do domu. Kúrenie nám zabezpečuje krb v obývačke a piecka v poslednej izbe.

Občianska vybavenosť: V pešej dostupnosti sa nachádza základná škola, lekár, pošta, potraviny, pekáreň, kostol. Šulekovo je časťou mesta Hlohovec, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.
Vzdialenosť od miest, Hlohovec centrum 4 km, Trnava 20 km, Pieštany 20 km, Nitra 30 km, Bratislava 65 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie