PREDANÉ - Cena dohodou!!!!Rodinný dom-polyfunkčný objekt Polomka.

Typ: rodinný dom
Okres: Brezno
Obec: Polomka
Plocha: 400 m²
Plocha pozemku: 632 m²

Popis
V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkam na predaj súbor nehnuteľností v najväčšej horehronskej obci Polomka. Objekt pozostáva: Rodinný dom, objekt potravinárskej výroby, hospodárska budova, objekt menšej reštaurácie a skladové priestory.

Rodinný dom: jednopodlažná budova s členitou sedlovou strechou. Prízemie zrekonštruované, poschodie čiastočne zrekonštruované( nové eletrické vedenie, voda, odpad a predpríprava na kúrenie), podkrovie neobývaného typu s možnosťou využitia priestoru na menšie izby. V rodinnom dome a hospodárskej budove -humne bolo plánované vybudovať 4 apartmány.

Objekt potravinárskej výroby- kuchyňa: súbor potrebný k výrobe potravinárskych výrobkov podľa noriem( 2 x chladiaci box, samostaný sprchový kút z WC, samotné miestnosti na výrobu).

Objekt reštaurácie: dve miestnosti z kapacitou 40 osôb zariadená podľa tradičnej slovenskej koliby zo samostatnými WC .

V zadnej časti celého objektu dieľňa a skladové priestory.

Možnosť vybudovať prevádzku rôzneho určenia.

Celý objekt má novú strešnú plechovú krytinu. K objektu prislúcha priestor na parkovanie pred domom, priestor na otvorenú garáž pri vstupe do dvora a menší rovinatý dvor vydláždený zámkovou dlažbou. Nehnuteľnosť chránená kamerovým systémom a alarmom. Viac info v RK.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie