Priestranný podpivničený dom s veľkým pozemkom vo vinárskej obci Búč

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
120 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Komárno
Obec: Búč
Plocha: 150 m²
Plocha pozemku: 2300 m²
Realitný maklér:


Popis
Tento priestranný rodinný dom s obytnou plochou vyše 150 m2 sa nachádza v kľudnej uličke vo vinárskej dedinke Búč.

Stojí na rožnom štvorcovom pozemku s celkovou rozlohou až 2300 m2. Nachádza sa na ňom aj vedľajšia budova pozostávajúca z letnej kuchynky a ďalších hospodárskych miestností, ako aj priestory na chov zvierat. V rozľahlej záhrade rastú rôzne ovocné stromy.
K domu patrí aj garáž, ktorá je pristavaná a má samostatný bočný vchod.

Dom je v pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave. Pozostáva zo šiestich izieb, dvoch predsiení, dvoch kúpelní, jednej kuchynky, práčovne a špajze.
Celý dom je podpivničený, má rôzne miestnosti, ako aj kotolňu.
V dome je zavedená elektrina, plyn, voda z obecného vodovodu, ako aj voda zo studne. Kúrenie je možné ústredne plynovým kotlom alebo kotlom na tuhé palivo.

V neďalekom centre obce nájdete základnú občiansku vybavenosť, ako aj skvelú tradičnú maďarskú reštauráciu. Neďaleké Búčske jazero ponúka možnosti rybolovu a príjemných prechádzok popri až po susednú obec, Bátorové Kosihy.
Miestne podmienky vyhovujú výroby skvelého vína, ako aj pestovaniu rôznych teplomilných rastlín.

V okolí nájdete množstvo termálnych prameňov, ako sú 15 km vzdialené Patince, alebo najväčšie termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo. V susednej dedinke Kravany nad Dunajom nájdete krásne štrkovo piesočnaté pláže Dunaja a medzinárodnú cyklotrasu Eurovelo 6, vedúcu až ku Čiernemu moru. Len 20 km od obce sa nachádza hraničný priechod do Maďarska, kde leží krásne historické mesto Ostrihom. Okolité kopce a pohoria sú skvelým miestom na nenáročnú turistiku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie