PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 71 m2, Holíč

Typ: trojizbový byt
Okres: Skalica
Obec: Holíč
Plocha: 71 m²

Ponúkame na predaj exkluzívny a jedinečný 3-izb.byt v Holíči s balkónom a parkovacím miestom pred bytovým domom.

Byt o rozlohe 71 m2 sa nachádza na ul. Bratislavskej, v areáli Reštaurácie a pivovaru Wywar u Jozefa II. Byt je v samostatne stojacej bytovke na prízemí s balkónom.

Dispozícia bytu: Vstupom bezpečnostnými dverami sa dostanete do dlhej chodby ukončenej priestrannou obývačkou spojenou v jednom koncepte s kuchyňou a balkónom. Kuchynská linka má zabudované spotrebiče: varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra. Obývačku skrášľuje štýlový obklad a biokrb. Kúpeľňa je zariadená štýlovo s veľkým zrkadlom, vaňou so sklenenou zástenou, umývadlom a priestorom pre práčku a sušičku. Toaleta je samostatná aj s malým umývadlom. V spálni sú po celej dĺžke miestnosti vstavané skrine a v druhej izbe strop upúta dreveným trámom. V obývačke sú garniže zdobené kamienkami Swarovski.

Benefitom tohto exkluzívneho bytu sú nízke mesačné náklady, ktoré predstavujú 120,- Eur/1 mesiac aj so všetkými energiami, je odhlučnený strop v celom byte, podlahové kúrenie, všetky okná sú uzamykateľné, a parkovacie miesto priamo pri bytovom dome za poplatok.

Byt sa predáva bez zariadenia, tak, ako i je vidno na fotografiach, je možnosť vybaviť hypotekárny úver s najnižším úrokom na trhu priamo v našej kancelárii.

Vtiahnite sa priamo 3D virtuálnou obhliadkou do miesta ponúkanej nehnuteľnosti, možno práve tento byt je ten Vás ten vysnívaný.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie