Predaj domu 788 m2, Čierny Balog

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: rodinný dom
Okres: Brezno
Obec: Čierny Balog
Realitný maklér:
Mariana Kňazíková
0911 111 352

Realitná kancelária RE/MAX Homecentre Vám exkluzívne ponúka na predaj rodinný dom v pokojnej ulici v obci Čierny Balog, časť Dobroč. Je situovaný v časti ulice, kde sa nachádzajú len 4 rodinné domy.

Úžitková plocha domu je cca 240 m2, oplotený pozemok má celkovú rozlohu 788 m2. Je pripojený na obecný vodovod, elektrinu a kanalizáciu.
Vykurovanie je ústredné, pecou na pelety a pevné palivo. V kúpeľni je podlahové kúrenie. Ohrev vody zabezpečuje veľký bojler.

Dom prešiel zvnútra kompletnou a kvalitnou rekonštrukciou, má vymenené komplet elektrické rozvody, plastové okná, dvere, podlahy, radiátory, nová kuchynská linka so vstavanou rúrou a varnou doskou, sadrokartónové podhľady v každej miestnosti.

Dispozícia domu:
Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, komora, kúpeľňa s toaletou, pekne a účelovo zariadená kuchyňa prepojená s obývačkou, kotolňa.
Na poschodí sa nachádza spálňa rodičov, priestranná detská izba a dve miestnosti, ktoré čakajú na dokončenie(zavedené kúrenie, nakúpený komplet materiál).
Pred vstupom do domu je pekná terasa.
Väčšina obytných miestností je orientovaná na juh, vstupné dvere na západ, dostatok slnka je tu po celý deň.

Dom je udržiavaný, čistý, vhodný na nasťahovanie, bez ďalších nutných vnútorných zásahov. Okolie je pekne upravené. Pred domom je dostatok priestoru na parkovanie, ktoré tiež patrí majiteľovi.

Vzhľadom na blízkosť materskej školy, základnej školy, dobrej dopravnej dostupnosti je dom ideálny na rodinné bývanie, ale tiež ako víkendový dom na oddych a relax.
V okolí sa nachádza množstvo turistických atrakcií
(napr. Čiernohronská železnička, lesný skanzen Vydrovo....), známe lyžiarske stredisko SKI Čierny Balog, cyklocesta hrončianskou dolinou....

Odporúčam obhliadku domu, rada si ju s Vami naplánujem a prevediem Vás ňou.
Na vyžiadanie Vám pošlem aj viac fotiek, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle 0911 111 352

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie