PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 56 m2, Topoľčany

Typ: dvojizbový byt
Okres: Topoľčany
Obec: Topoľčany
Plocha: 56 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný 2-izbový byt v Topoľčanoch. Byt má rozlohu 50 m2 s pivnicou (1.4 m2) plus veľký balkón spolu ďalších 6 m2. Nachádza sa na 3/4. poschodí v zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome s elektronickým vrátnikom bez výťahu. Pred bytovým domom sa nachádza dostatok verejných parkovacích miest. Orientácia bytu je východná (obývacia izba a spálňa) a západná (kuchyňa).

Samotný byt pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch izieb , samostatnej kuchyne, kúpeľne a samostatnej toalety. Byt bol zrekonštruovaný v roku 2020, v rámci rekonštrukcie bolo vymurované bytové jadro, vrátane vodovodných rozvodov, osadený sprchový kút so zapusteným žľabom, byt bol vystierkovaný a boli vymenené rozvody elektriny. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné protipožiarne dvere. V byte je privedený optický internet. V celom byte je radiátorové kúrenie . Podlahy na chodbe, v kuchyni, v kúpeľni a WC sú pokryté keramickou dlažbou, v spálni a obývacej izbe je plávajúca podlaha. V obývacej izbe je bodové osvetlenie osadené do zníženého stropu. Pivničná kobka bola rovnako rekonštruovaná, murovaná, uzatvorená plnými dverami.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza vpravo do obývacej izby (19.6 m2), ktorá je priechodná do spálne (11.7 m2). Zo spálne sa vychádza na priestranný balkón (6 m2). Z chodby po ľavej strane sa postupne vchádza na toaletu (0.9 m2), do kúpeľne so sprchovým kútom (2 m2) a ďalej vľavo do kuchyne (9 m2). V kuchyni sa nachádza práčka, vstavaná rúra a plynová varná doska. Byt sa predáva čiastočne zariadený, po dohode s majiteľom.

Celkové prevádzkové náklady bytu sú bytové družstvo 149,- EUR, elektrina 25,- EUR a plyn 8,- EUR mesačne pri dvoch členoch domácnosti.

Byt ponúka v okolí športové ako aj kultúrne vyžitie spolu s kompletnou občianskou vybavenosťou, no napriek tomu pokojné a nerušené bývanie. V blízkosti sa nachádza materská škola, základná škola, pošta, obchodné centrum, supermarkety Kaufland, Tesco, Billa, nemocnica a zdravotné stredisko, letné kúpalisko, futbalové ihrisko, kostol a pod. V blízkosti je rovnako autobusová zastávka. Do centra mesta je to len na skok.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie