PREDANÉ - Predaj komerčného priestoru 367 m2, Rovinka

Typ: nezaradený priestor
Okres: Senec
Obec: Rovinka

*ODSTÚPENIE PRIESTOROV*

Ponúkame na odstúpenie zabehnuté priestory so stálou klientelou na výbornom mieste v centre obce Rovinka.
Objekt s veľkorysou rozlohu 367 m2 je situovaný na 2. podlažiach /prízemie a podkrovie/ a nachádza sa na pozemku, peknom zelenom dvore o veľkosti takmer 250 m2.

Ide o polyfunkčnú budovu, kde aktuálne nájdete priestranný Show-room a predajňu s dizajnovým nábytkom, svietidlami a doplnkami, kaviareň, ako aj moderný Co-workingový priestor na poschodí.

Prístup je priamo z ulice aj zo zadnej strany dvora.
Atmosféru tohto miesta dotvára priestranný dvor a záhrada s letnou terasou.
Deti sa vyšantia na mini ihrisku, ktoré je pre nich vytvorené v zadnej časti záhrady.

Ide o historickú budovu školy, ktorej majitelia po kvalitnej rekonštrukcii v roku 2018-2019 „vdýchli nový život“.
Vysoké stropy, ktoré siahajú do výšky 3,6 m, zachované pôvodné prvky doplnené modernými časťami a dôraz na detaily, dotvárajú toto originálne miesto.

Celý objekt je aktuálne rozdelený na niekoľko častí a miestností, pričom je možné ho meniť jednoduchými úpravami k inému požadovanému účelu.
Výklady z hlavnej cesty a ulice s dennou frekvenciou cca 25 tisíc áut v smere Šamorín-Bratislava sú neprehliadnuteľné.

Na prízemí sa nachádza predajná plocha s veľkými oknami do ulice a kaviareň s počtom miest na sedenie vo vnútri pre 15 hostí. Kaviareň je umiestnená v presklenenej novej prístavbe s výhľadom do záhrady.

Podkrovie budovy je spolu s celou strechou nové, slnečné a koncipované ako dvojpriestorový open-space.
Nachádzajú sa tu kancelárske priestory s kapacitou 12 stolov. Tento priestor je použiteľný aj ako rozšírenie predajne z prízemia.
Do podkrovia vedú schody ako z vnútorných priestorov, tak osobitný vchod zvonka, cez štýlové točené železné schodisko a súkromnú terasu s výhľadom do okolia.

Súčasťou objektu sú sociálne zariadenia /mužské a dámske toalety/, kancelárske zázemie aj sklad.
Kúrenie je zabezpečené kombináciou plynu na prízemí a úspornými klimatizačnými jednotkami na poschodí, ktoré zároveň v lete priestory dostatočne chladia.

V cene odstupného je kompletné vybavenie kaviarne (kaviarenské zariadenie, pult, kvalitný kávovar La San Marco, tovar v prevádzke, vonkajšie aj vnútorné sedenie), zariadenie co -working priestorov.
Ostatný tovar, ktorý sa nachádza na prevádzke je možné odkúpiť po dohode s majiteľom.

Aktuálna cena prenájmu je 600 EUR/mes, bez energií. Tento nájom je fixovaný ešte na ďalšie 4 roky. Pri aktuálnom využití bola cena elektriny do konca roku 2022 cca 75 EUR/mes a cena plynu cca 110 EUR/mes.

Cena odstúpenia je uvedená s DPH. Možnosť odpočtu DPH.
Odstúpenie je z dôvodu rozbiehania iného podnikateľského projektu.

ODPORÚČANIE MAKLÉRKY:
Originálne a flexibilné priestory, ktoré si môžete upraviť podľa vlastných predstáv, strategická lokalita, veľké výkladové okná z frekventovanej ulice ponúkajú široké spektrum príležitostí na podnikanie podľa vlastných predstáv.

Budova je situovaná v centre obce Rovinka s výbornou dostupnosťou a novovybudovanými verejnými parkovacími miestami zdarma hneď za rohom, čo je v dnešnej dobe veľkou výhodou. Je v tesnej blízkosti pošty, miestnych potravín, autobusovej zastávky aj kostola.

Podrobnejšiu prezentáciu a ďalšie informácie Vám rada poskytnem telefonicky alebo osobne na obhliadke nehnuteľnosti. Teším sa na Vás.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie