Predaj pozemku 543 m2, Zemplínska Teplica

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
53 900 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Trebišov
Obec: Zemplínska Teplica
Plocha: 543 m²
Realitný maklér:
Miroslav Lukáč
+421 911 600 046

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj pozemok pre výstavbu rodinného domu v centre Zemplínskej Teplice s prístupom z hlavnej cesty.

Na pozemku budú realizované a vybudované prípojky IS (kanalizácia, elektrina a obecný vodovod), vrátane novej cesty, chodníkov a verejného osvetlenia. Výhodou je možnosť zriadenia vlastnej studne .
Pozemok je krásny, slnečný, rovinatý.

Rozmery pozemku: 25m x 22 m v celkovej výmere 543 m2

Poloha pozemku je ideálna s rýchlym prístupom do susedných miest Sečovce, Trebišov a Košice autom alebo SAD. Prístup do mesta Košice bude komfortnejší a ešte rýchlejší po vybudovaní obchvatu R2 a rekonštrukcii Slaneckej cesty .

V obci Zemplínska Teplica je výborná občianska vybavenosť vrátane materskej a základnej školy. Obec Zemplínska Teplica leží 25 km západne od okresného mesta Trebišov, po trase cez Sečovce a 16 km od Trebišova po trase cez Čelovce a Egreš.
Časť jej katastrálneho územia tvorí súčasne aj okresnú hranicu medzi okresmi Trebišov a Košice-okolie. Prechádza ňou štátna cesta II. triedy č. 552 Veľké Kapušany – Košice a v sídle zo severovýchodu sa na ňu napája štátna cesta III. triedy č. 050 211 Sečovce – Zemplínska Teplica.
Najbližšie vlakové stanice v Sečovciach, Čelovciach, Slanci a Kalši sú od obce vzdialené cca 10km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie