PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 64 m2, Bratislava - Karlova Ves

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 64 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj výborne dispozične riešený 3-izbový byt s kobkou na rovnakom podlaží, vo vyhľadávanej lokalite Karlova Ves, na Púpavovej ulici.

Nami ponúkaná nehnuteľnosť má podlahovou plochou 64m2. Byt ponúka fantastickú príležitosť na jeho prerobenie novými majiteľmi podľa vlastných predstáv.

Nachádza sa na 1. poschodí zo 4. - na každom poschodí sú len 2 byty, čo ponúka pocit príjemného, viac rodinného, ako anonymného bývania. (pod týmto bytom na prízemí je ďalší byt)

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, je zateplený s vymenenými stúpačkami. Hoci je bez výťahu, byt na 1.poschodí nepredstavuje problém v každodennom živote. :)

DISPOZÍCIA:
Po vstupe do nehnuteľnosti Vás očarí veľká priestranná chodba, v rámci ktorej je umiestnená kúpeľňa a samostatné WC. Zo vstupnej haly vchádzate do jednej prechodnej izby - v súčasnosti obývacej izby. Z chodby je tiež vstup do spálne, ktorá je takto príjemne oddelená od dennej časti bytu.

Samostatná druhá izba, tak isto ako vstup do kuchyne, je riešený z obývacej izby.
Vstup do kuchyne je možný aj z kúpeľne - pri rekonštrukcii je samozrejme možné jeden z 2 vstupov do kúpeľne uzavrieť.
V skutočnosti tento byt pôsobí vzdušným dojmom a bude sa Vám zdať podstatne priestrannejší, ako iné byty s týmito m2.
K bytu prináleží pivnica, ktorá sa nachádza na rovnakom poschodí, takže aj menej využívané veci môžete mať vždy "po ruke".

Fotografie použité v inzercii Vám povedia o svetelnosti bytu, výbornej orientácii, či priblížia lokalitu, v ktorej je ešte stále zachovaná zeleň a na skok k bytu máte všetky potrebné, dostupné služby (potraviny, kaviareň, pošta...).
Tento byt má potenciál stať sa vytúženým bývaním presne podľa vášho vkusu, bez potreby kompromisov pri zvažovaní zachovania pôvodného zariadenia .. :)

LOKALITA:
Mestská časť Karlova Ves je z hľadiska výberu lokality pre bývanie jednou z ideálnych mestských častí. Púpavová ulica je na skok k parku SNP plného zelene, ale zároveň v tesnej blízkosti centra mesta Bratislavy.

Občianska vybavenosť v tejto mestskej časti je samozrejmosťou, námestie Sv. Františka v pešej dostupnosti, zdravotnícke zariadenia v blízkosti.
Nová električková koľaj v dostupnosti od bytovky cca 3 minúty pešej chôdze.

Cena nehnuteľnosti je konečná a zahrňuje okrem provízie RK aj pomoc s právnym servisom pri prepise nehnuteľnosti. V prípade záujmu o pomoc pri zabezpečení financovania je vám k dispozícii náš špičkový finančný poradca, na ktorého sa budete môcť s dôverou obrátiť.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie