PREDANÉ - Predaj pozemku 1000 m2, Kapince

Typ: nezaradený priestor
Okres: Nitra
Obec:
Plocha: 1000 m²

Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj pozemok v obci Kapince (krajské mesto Nitra 23 km – 15 minút, Bratislava 87 km – 60 minút). Lokalita sa vyznačuje typickým vidieckym rázom krajiny, kde slabšiu občiansku vybavenosť kompenzujú romantické výhľady bez rušivých vplyvov, ticho, málo susedov a zdravé životné prostredie.

Ponúkaný pozemok s výmerou cca 1000 m² (vrátane 30m prístupovej cesty so šírkou 4 metre) je veľmi mierne svahovitá záhrada staršieho rodinného domu (aktuálna je aj možnosť kúpy spolu s domom). Pozemok je z jednej strany oplotený, vyžaduje si vyčistenie a vypílenie niektorých porastov, skrýva však v sebe veľký potenciál – je vhodný na výstavbu rodinného domu či rekreačnej chaty, alebo ako záhrada. Vzhľadom na charakter okolitej zástavby je daná parcela ideálna aj na pestovanie, vhodná na chov domácich zvierat či včiel.

Pozemok je prístupný z obecnej asfaltovej komunikácie (slepá ulica), odkiaľ bude viesť súkromná prístupová cesta s dĺžkou cca 30 metrov. Všetky inžinierske siete okrem kanalizácie sa nachádzajú na hlavnej ceste. Orientačné rozmery pozemku sú zobrazené vo fotogalérii.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. Na nehnuteľnosti neviaznu žiadne ťarchy a je ihneď voľná.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie