PREDANÉ - Predaj domu 175 m2, Spišská Nová Ves

-PREDANÉ-Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na PREDAJ starší 5-izbový rodinný dom v meste Spišská Nová Ves (mestská časť Telep). Rodinný dom je postavený na pozemku 670 m2 so zastavanou plochou cca 175 m2.
Pozrite si našu VIDEO OBHLIADKU celého domu - https://www.youtube.com/watch?v=5KLiqAzVBoc alebo viac fotografií na našej RE/MAX stránke.Vyhotovený aj znalecký posudok.

Dom je jednopodlažný, čiastočne podpivničený s podkrovím, ktoré sa dá po úpravách zmeniť na ďalšie bývanie. Dom sa dá využiť aj ako dvojgeneračné bývanie, resp. v jednej časti domu vytvoriť vlastné podnikanie (kanceláriu/salón...).

Dispozícia domu: 2x nepriechodné izby (spálne), 3x priechodné izby, 2x kúpeľňa s toaletou, kuchyňa, komora, technická miestnosť a pivnica.

Výhodou domu sú priestranné izby. V jednej z izieb je ešte kachľová pec, ktorá ma v dnešnej dobe potenciál k ušetreniu značnej časti energií pri vykurovaní domu, resp. je tam možnosť vytvoriť si nový kozub.

Veľkou výhodou sú taktiež 2 samostatné kúpeľne, v oboch kúpeľniach je vaňa a v jednej je taktiež aj murovaný sprchovací kút. V každej kúpeľni je k dispozícii aj toaleta a bojler na ohrev vody.

Ďalšou výhodou domu je aj veľká komora, ktorá je dostatočne veľká na uskladnenie potravín, špecifická je aj tým, že je priamo prepojená s pivnicou,priamo pod domom a taktiež aj tým, že sa odtiaľ dá dostať do podkrovia pomocou schodíkov.

Celé podkrovie ponúka veľký úložný priestor, kde nájdete miesto na uloženie sezónnych vecí, respektíve si viete podkrovie aj v budúcnosti zmeniť na ďalšie bývanie.

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou (menené plastové okná,krov a strecha BRAMAC, 1 kúpeľňa, kuchyňa – linka na mieru), dom je kúpou voľný, hneď k nasťahovaniu, bez tiarch.

K domu prislúcha aj veľká samostatná garáž (ktorá je napojená na kúrenie a vodu priamo zo studne) a záhradný domček, resp. menšia hospodárska budova, altánok so sedením. Dvor ponúka úplne súkromie, čo je v dnešnej dobe obrovskou výhodou. Celý pozemok je oplotený.

Výhodou je aj vlastná studňa, priamo na pozemku. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (voda, plyn, kúrenie, kanalizácia). Vykurovanie v dome je riešené plynom pomocou plynového kotla.

Dom je vhodný pre rodinu s deťmi, alebo aj ako dvojgeneračné bývanie pre 2 rodiny s dostatkom súkromia s vlastným dvorom, resp. ako bývanie spojené s podnikaním (v jednej časti bývate v druhej časti podnikáte - salón/kancelárie...).

Na dom je vyhotovený aj aktuálny znalecký posudok !!!!

V prípade akýchkoľvek otázok, nás neváhajte kontaktovať, radi Vám zodpovieme na všetky otázky.

...................................................
© Text,fotografie a videá sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX.


Tešíme sa na obhliadku s Vami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie