PREDANÉ - Predaj pozemku 893 m2, Pitelová

Typ: nezaradený priestor
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Pitelová
Plocha: 893 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj slnečný, rovinatý pozemok v obci Pitelová, neďaleko mesta Žiar nad Hronom. Pozemok je určený na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chaty. K pozemku prináleží murovaná pivnica (9,6m2) a mobilný dom (23m2). Celková výmera pozemku je 893m2 a je ohraničený plotom.

Opis pozemku:

Jedná sa o pozemok parcely registra „C" obdĺžnikového tvaru (dĺžka – 70m, šírka – 14m). Na pozemku je elektrická prípojka a tiež vodovodná prípojka od obce. Plyn a kanalizácia sa v obci nenachádzajú – možnosť vybudovania žumpy. Obec Pitelová má však vypracovaný nový program rozvoja, z ktoré vyplýva, že v najbližšom období by v obci mohla byť vybudovaná kanalizácia.

V zadnej časti pozemku leží pivnica s dvomi miestnosťami. Za pozemkom je jemný spád cez ktorý preteká potôčik, čo dotvára príjemnú atmosféru prostredia.

Mobilný dom:

Dom je situovaný z časti nad murovanou pivnicou. Mobilný dom sa skladá z 1 miestnosti, kuchyne, komory a WC so sprchou (voda je odvádzaná do septiku). Ponúka tak všetko vybavenie potrebné pre základné potreby človeka. Pri dome sa nachádza altánok s prístreškom, ktorý je možné v letných mesiacoch využiť na vonkajšie posedenie.

Lokalita:

Obec Pitelová leží v južnej časti Kremnických vrchov na výbežku Žiarskej kotliny. V obci sa nachádzajú potraviny aj autobusová zastávka. Do mesta Žiar nad Hronom je to len 10 minút autom.

VÝHODY PRE NOVÉHO MAJITEĽA:
-rovinatý, upravený pozemok
-krásne prostredie v lone prírody
-mobilný dom k užívaniu
-priestranná murovaná pivnica
-výhodná cena pozemku

DOSTUPNOSŤ AUTOM:
SKI Skalka – 30 min.
Zvolen – 20 min.
Kremnica – 20 min.
Banská Štiavnica – 30 min.
Bratislava – 1 hod. 40 min.

CENA:

44.800€ vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie RE/MAX s garanciou kvality ISO 17024

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie