PREDANÉ - Predaj domu 56 m2, Boheľov

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj rodinný dom s vedľajšou stavbou, garážou a priľahlým pozemkom. Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Boheľov.

LOKALITA:
Obec Boheľov sa je 10 km vzdialená od okresného mesta Dunajská Streda, obec Dolný Štál 2,5 km a Veľký Meder 13 km.
Ide o kľudnú obec s počtom obyvateľov 360, ktorá disponuje materskou školou s vyuč. jazykom maďarským, obchod s potravinami a hostinec, pričom obec disponuje aj komplexne vybudovanou kanalizáciou, plynovodom a verejným vodovodom. V jej chotári sa nachádza aj Boheľovský rybník.

NEHNUTEĽNOSŤ:
Rodinný dom so sedlovou strechou je postavený na peknom a veľmi udržiavanom pozemku o výmere 1916 m2 (+ 332 m2 v užívaní), ktorého súčasťou je aj murovaná vedľajšia stavba, drevený altánok na posedenie, dve garáže a záhrada.
Interiér po čiastočnej rekonštrukcii pozostáva z chodby (predtým gánok), komory, kuchyne, samostatnej toalety, kúpeľne a dvoch izieb. Podlahy v izbách a v kuchyni sú pokryté laminátovými parketami, na chodbe, toalete a v kúpeľni keramickou dlažbou. Okná a dvere sú pôvodné, drevené.
Vykurovanie interiéru zabezpečujú plynové gamatky, ohrev úžitkovej vody elektrický ohrievač.
Nehnuteľnosť je napojená na verejný rozvod plynu, vody, elektriny, splašková odpadová voda sa odvádza do žumpy.

CENA: 63 000 €

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie RE/MAX Attractive a odzrkadľujú aktuálny stav uvedenej nehnuteľnosti.

Vyššie uvedená stavba nedisponuje energetickým certifikátom v zmysle zákona č. 555/2005 Z. z. a doplnení v znení zákona č. 300/2012 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie