PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 141 m2, Bratislava - Vrakuňa

Typ: štvorizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 141 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 4 izbový byt s terasou a záhradou, ktorý je súčasťou dvojdomu na adrese Hradská 130 vo Vrakuni.

Túžite bývať v lokalite, kde máte všetko čo potrebujete doslova na skok? Radi by ste bezproblémovo parkovali priamo pred vstupom do svojho domu? Páči sa Vám predstava bývania v novostavbe s terasou a vlastnou záhradou? Ak ste si v duchu odpovedali ÁNO tak určite venujte pozornosť tejto ponuke.

Nehnuteľnosť ktorú Vám ponúkam sa nachádza v srdci mestskej časti Vrakuňa na Hradskej ul. č. 130. Jedná sa o rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami pričom oba byty majú terasu, vlastnú záhradu a 2 parkovacie miesta.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE
- 4 izbový, dvojpodlažný byt s dvoma kúpeľňami, komorou, šatníkom a terasou.
- celková užitková plocha bytu - 122m2 + 19m2 terasa
- zastavaná plocha bytu - 88m2 vrátane terasy
- celková výmera pozemku - 292m2 vrátane podielu na prístupovej ceste
- dva parkovacie miesta
- uzavretý areál, len pre obyvateľov Hradskej 130

LOKALITA
Hradská 130 sa nachádza v srdci Vrakune. Bývanie v tejto lokalite je veľmi praktické a kľudné. Všetko čo potrebujete pre spokojný život je v pešej dostupnosti od domu. Len pár metrov sa nachádza zastávka MHD - Estónska, pár minút chôdze materská škola, základná škola, zdravotné stredisko, pešia zóna s kompletnou občianskou vybavenosťou a službami (pošta, banka, potraviny, drogéria, posiľňovňa, reštaurácia, kaviareň, lekáreň..), TESCO, LIDL, BILLA. Milovníci aktívneho oddychu a mamičky s deťmi ocenia Vrakunský lesík a hrádzu ku ktorej to máte od domu doslova na skok - cca 500m. Vďaka novovybudovanému obchvatu je napojenie na diaľnicu D1, D2 či cesta do centra mesta veľmi jednoduchá a rýchla.

DISPOZÍCIA
Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, veľká obývacia izba s výstupom na terasu, kuchyňa a komora. Na poschodí sú tri samostatné izby, chodba, šatník, veľká kúpeľňa s vaňou a toaletou.

PREVEDENIE
Rodinný dom sa skladá z dvoch bytových jednotiek. Postavený je z tehly pričom nosné priečky majú hrúbku 30cm a nenosné 15cm. Byty oddeľuje dvojitý múr o hrúbke 2x25cm a protihluková izolácia. Prízemie od podlažia rozdeľuje železobetónovy strop a celá stavba je zakrytá rovnou strechou.

Teplo v byte zabezpečuje elektrický kotol Protherm so zásobníkom vody a podlahové kúrenie v celom dome. 5 komorové plastové okná Salamander majú predprípravu na vonkajšie žaluzie. Prízemie bytu je klimatizované.

INTERIÉR
BYT A:
Byt sa predáva dokončený do štandardu - plávajúce podlahy v celom dome, sanita v kúpeľni, interierové dvere.

BYT B:
Byt sa predáva v stave holobytu.

EXTERIÉR
Prístupová cesta vrátanie parkoviska a chodníka vedúceho ku dverám bytu je vydláždená zámkovou dlažbou. Na záhradu je vyvedená voda a predpríprava na závlahu. Pozemok okolo domu je oplotený betónovým plotom. Vstup do areálu Hradská 130 je cez hliníkovú posúvnu bránu na ovládanie.

CENA
Cena bytu A, ktorý je dokončený do štandardu je 340 000.- EUR + 2x parkovacie státie, 2x 15 000.- EUR

Cena bytu B, ktorý je v štádiu holobytu je 320 000.- EUR + 2x parkovacie státie, 2x 15 000.- EUR

Ak Vás ponuka zaujala a radi by ste si dohodli obhliadku stačí nás kontaktovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie