PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 97 m2, Čiližská Radvaň

Typ: trojizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Čiližská Radvaň
Plocha: 97 m²

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj 3 izbový byt v obci Čiližská Radvaň.

LOkALITA:
Obec Čiližská Radvaň (maď. Csilizradvány) sa nachádza na Dolnom Žitnom ostrove. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené 22 km, Veľký Meder 7 km a hraničný priechod do Maďarska Medveďov - Vámosszabadi 6 km. Obec má dobrú občiansku vybavenosť. V obci sa nachádza škôlka, základná škola s vyučovacím jazykom maďarským, zdravotné stredisko, pošta, čerpacia stanica, supermarket.

NEHNUTEĽNOSŤ:
Byt sa nachádza v 3 podlažnom bytovom dom na druhom podlaží, pričom vo vchode sa na 1. podlaží nachádzajú garáže a 2. a 3. podlaží štyri byty. Bytový dom je vo veľmi udržiavanom stave, pričom obvodové steny v časti, kde sa predmetný byt nachádza sú zateplené EPS doskami.
Byt s úžitkovou výmerou 97 m2 je tvorený tromi izbami a príslušenstvom, ktorým je predsieň, kuchyňa, kúpeľňa spolu s toaletou, pričom byt disponuje aj dvomi balkónmi a veľkou pivnicou. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli vymenené pôvodné drevené okná na plastové, vchodové a interiérové dvere, ďalej zrekonštruovaná je aj kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, podlahy v izbách sú pokryté laminátovými parketami, v kuchyni a v kúpeľni keramickou dlažbou.
Byt má ústredné vykurovanie napojené pre byt vlastný prietokový plynový kotol zn. Protherm.

Spolu s bytom ponúkame na predaj aj garáž, ktorá sa nachádza v bytovom dome, a to priamo pod vyššie uvedeným bytom. Garáž so sekčnou bránou s pohonom na diaľkové ovládanie je možné napojiť na ústredné vykurovanie bytu, pričom disponuje aj napojením na verejný rozvod vody.

Cena bytu spolu s garážou: 89 000 €

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie RE/MAX Attractive a odzrkadľujú aktuálny stav uvedenej nehnuteľnosti.

Vyššie uvedená nehnuteľnosť nedisponuje energetickým certifikátom v zmysle zákona č. 555/2005 Z. z. a doplnení v znení zákona č. 300/2012 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie