PREDANÉ - Moderný 1.5 izbový apartmán na Sliačskej ulici na predaj

Typ: päťizbový byt
Okres:
Obec:

Podrobný popis
Ponúkame Vám na predaj energeticky úsporný moderný 1,5izbový apartmán, ktorý sa nachádza na 2. poschodí a jeho celková plocha je 32,05 m2. Najväčšou výhodou tohto 1,5izbového bytu v novostavbe Ahoj Park je nielen vyhľadávaná lokalita na Sliačskej ulici, ale aj výborne a funkčne riešená dispozícia.
Plne vybavený byt pozostáva zo vstupnej haly s priestranným úložným priestorom, kuchyňou s obývacou izbou, ktorá je oddelená posuvnými dverami od spálne, čo zabezpečuje súkromie. Kúpeľňa je v modernom a kvalitnom prevedení s nadštandardne veľkým sprchovým kútom.
V rámci vybavenia, ktoré je predávané spolu s bytom sa tu nachádza plne zariadená kuchyňa so vstavanými spotrebičmi (zabudovanou chladničkou s mrazničkou, s indukčnou varnou doskou, rúrou, umývačkou riadu, digestorom,...). V kúpeľni je práčka a sušička, skrinky s úložným priestorom, v spálni manželská posteľ s úložným priestorom a skriňa. V obývačke sa nachádza rozkladacia sedačka, televízor a iné vybavenie, viď foto. V byte je optický kábel.Parkovanie je na vyhradenom parkovisku pre rezidentov ako aj v priľahlej ulici.
Výborná dostupnosť do centra mesta autom aj MHD. V pešej dostupnosti zastávka električky aj autobusov, kompletná občianska vybavenosť, potraviny, nákupné možnosti len cca 5 min obchodný dom Vivo či jazero Kuchajda. V blízkosti les, vinohrady a napojenie na cyklotrasu.
CENA bytu vrátane kompletného zariadenia je 152 500 EUR.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie