PREDANÉ - Na predaj 3-izbový rodinný dom v obci Kuklov - PREDANÉ!

Typ: rodinný dom
Okres: Senica
Obec: Kuklov

RADO Reality vám ponúka rodinný dom v obci Kuklov.
Ak hľadáte malý domček s peknou veľkou záhradou na vidieku, môže byť práve tento váš.
Rodinný dom bol postavený v roku 1968, je čiastočne zrekonštruovaný a pripravený k nasťahovaniu bez vnútorných úprav. Dispozične pozostáva z dvoch veľkých izieb, jedna je menšia čiastočne prepojená s kuchyňou, kúpeľňa s toaletou, komora a predsieň. Vstup do podkrovia je možný s komory stropným otvorom. Strecha a podkrovie je pôvodné. Pri rekonštrukcii boli vymenené elektrické rozvody, rozvod vody, zavedený plyn, plávajúce podlahy, plastové okná, obklady a dlažby. Kúrenie je plynové vykurovacími kachľami – gamatky.
V predných miestnostiach vedie komín, ktorí je možné využiť na vystavenie krbu. Druhý komín je v komore, ktorý je možné využiť v prípade umiestnenie kotla ústredného kúrenia. Prívod vody je mestský vodovod so šachtou pred domom. Odpad je riešený žumpou, nakoľko v obci nie je zavedená kanalizácia. Časť kúpeľne bola pristavená a zateplená z vonkajšej strany. Vonkajší obvod domu je pôvodný nezateplený, ako aj strecha a krov. Časti krytiny boli menené, strecha nezateká.
Na pozemku za rodinným domom sa nachádza menšia budova, ktorá slúži ako sklad náradia a dielňa. Pôvodne to bol menší dvojizbový dom. Tento dom disponuje vonkajším komínom, čo možno využiť na vonkajší krb.
Šírka pozemku je cca 15m a dĺžka je 66m a 73m, nakoľko je z prednej časti šikmý. Vjazd do dvora je široký 3,5m, čo postačuje aj na parkovanie vo dvore a prejazd na záhradu. Pred domom je aj menšia záhradka a možnosť parkovania pre viacero osobných áut. Vo dvore sa dá v prípade potreby postaviť ďalší rodinný dom.
Obec Kuklov sa nachádza 5km od mesta Šaštín Stráže, ktoré je pútnickým mestom s bazilikou panny Márie.
Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si so mnou dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie