PREDANÉ - Rodinný dom vhodný aj na podnikanie - Sv.Peter

Typ: rodinný dom
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 640 m²

Ponúkame Vám na predaj veľký poschodový rodinný dom v obci Svätý Peter neďaleko Komárna.
Dom bol postavený v roku 1994 s úžitkovou plochou 300m2, nachádza sa na 6,5 árovom pozemku v tichej ulici uprostred obce.Dvojpodlažný tehlový dom má zateplenú strechu a je vo veľmi dobrom technickom stave.
Dispozícia : na prvom poschodí sa nachádza predsieň, kuchyňa s komorou, dve navzájom prepojené obývacie izby, 3 spálne, hosťovská izba, pracovňa, kúpeľňa, oddelená toaleta, chodba a schodisko. Na prízemí sa nachádza dvojgaráž, kotolňa, práčovňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaleta, 2 izby a veľká hala. Dom je vykurovaný plynovým kondenzačným kotlom a radiátormi. V izbách sú položené drevené parkety, vo zvyšných priestoroch je keramická dlažba.
Dom je napojený na všetky IS vrátane kanalizácie.
Výhodou tohoto domu je to, že je postavený z kvalitných materiálov, je veľký a priestranný, výborná lokalita a ešte k tomu je tu možnosť spojenia bývania a podnikania.

Odporúčam obhliadku.

Bližšie informácie Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0903 957179 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie