PREDANÉ - RD Nitra Čermáň - STRATEGICKÁ POLOHA - Golianova ul. + znalecký posudok.

Typ: nezaradený priestor
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 250 m²

Preferujete lokalitu, nádherný výhľad, perfektnú dostupnosť do centra mesta a chcete si prestavbu domu zrealizovať podľa vlastných predstáv? V tom prípade máte úžasnú príležistosť pozrieť sa na túto jedinečnú ponuku!

RK Dobre Reality v zastúpení vlastníkov EXKLUZÍVNE ponúka na predaj RD v meste Nitra, mestská časť Čermáň. Nehnuteľnosť sa nachádza na mierne svahovitom pozemku, o výmere 718m2 (š.20 x 35m). Obytná plocha domu je 230m2. Je v pôvodnom, veľmi zachovalom stave. Prístup na pozemok je z asfaltovej cesty. RD je dvojpodlažný, podpivničený.
Spodné podlažie pozostáva zo vstupnej, priestrannej chodby, kuchyne, kúpeľne, špajze a troch izieb.
Horné podlažie pozostáva z chodby, kde je výstup na balkon, aj priestrannú terasu, troch nepriechodných izieb, kúpeľne, toalety, a špajze.
Suterénna časť disponuje: garážou, kotolňou, chodbou a tromi miestnosťami, ktoré viete využiť ako dielničku, sklad a pod.
Veľkorysosť záhrady umožňuje rozdelenie na úžitkovú a okrasnú.
Lokalita disponuje výbornou občianskou vybavenosťou! V pešej dostupnosti nájdete Mestskú športovú halu, ktorá sa využíva na rôzne športové a kultúrne podujatia, celoročnú ľadovú plochu v krytej hale, ak máte radi prechádzky, tak je možnosť využiť postupne revitalizovanú Borinu (aj s cyklotrasou). V dostupnosti sú aj mnohé iné dôležitosti: obchody (Kaufland, Lidl, Billa, Nitrazdroj, menší súkromníci), Family Centrum (DM, elektro, Pepco atď) a dve zdravotné strediská na Klokočine a v neposlednom rade autobusové zastávky MHD.
Lokalita, veľkosť a dispozičné riešenie objektu robia z nehnutelnosti skvelú investíciu s možnosťou prestavby na dve bytové jednotky, prípadne využitie nehnuteľnosti pre účely svojho podnikateľského zámeru!
Verím, že pri obhliadke nehnuteľnosti záujemca zhodnotí výhody tejto ponuky. Bližšie informácie o nehnuteľnosti Vám rada zodpoviem pri osobnej obhliadke.
CENA: 299 000 €.
Záujemcovia ma môžu kontaktovať na tel.č. 0915 95 95 92.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie