PREDANÉ - PREDPREDAJ: 3-izbové byty s predzáhradkou v obci Blahová

Typ: trojizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Blahová
Plocha: 85 m²

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva 12 3-izbových bytov s predzáhradkou v bytovke v obci Blahová. Cena 130 000 €.
Aktualizované 27.4.2023

Byty sa nachádzajú v 3 dvojpodlažných bytovkách v obci Blahová. V každom dome sú 4 byty. Sú postavené z ytongu a momentálne sa dokončujú. Cena je za byt v štandarte. Ku každému bytu patrí predzáhradka a 2 parkovacie miesta. Byty na prízemí majú prípravu na kozub.
Plocha bytu: 85 m2
IS: Elektrina, vlastné elektrické kúrenie v každom byte, vodovod, ku každému bytu patrí vodomer, ku každému bytu patrí vlastná žumpa.

Lokalita: Blahová je menšia obec v okrese Dunajská Streda. Nachádza sa 32 km od okraja Bratislavy, cca 20 km od Dunajskej Stredy. 8 km od obce je veľká obec Lehnice s kompletnou občianskou vybavenosťou: potraviny, banka, kostol, lekáreň, slovenská a maďarská škola, kaderníctvo a iné firmy. Vďaka novej rýchlostnej ceste sa možno dostať veľmi rýchlo do hlavného mesta, netvoria sa žiadne kolóny. Odmenou za bývanie v Blahovej je Vám ticho a pokoj.

Financovanie:
Po podpise rezervačnej zmluvy 3000 €
Po podpise zmluvy o budúcej zmluve 10 000 €
Zvyšok po podpise kúpnej zmluvy.

CENA: 130 000 € vrátane realitného a právneho servisu, ako aj notárskych poplatkov pri overovaní podpisov a katastrálneho poplatku.

KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, 0910939138, murgasova-ZVNC-dobrereality.sk

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie