Zachovalý dom v malebnej obci Kálnica na predaj

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
89 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Obec: Kalnica
Plocha: 125 m²
Plocha pozemku: 1131 m²
Realitný maklér:


Popis
Zdravý tehlový dom s pekným slnečným pozemkom až ku potoku v centre koncovej obce Kálnica vzdialenej iba 7 km od okresného Nového Mesta nad Váhom na predaj.

Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, ale vo veľmi dobrej kondícii vrátane strechy a aj pivničných priestorov. Dom je momentálne neobývaný je však napojený na všetky dostupné IS ( voda, plyn, elektrika) a vďaka dispozícii( tri izby, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, špajza, manzardka) vie ponúknuť dostatočný priestor bežnej 4 člennej rodine. V prípade potreby vie podkrovie ponúknuť ďalší obytný priestor samozrejme to všetko po rekonštrukcii. Pivnice pod domom tvoria zhruba ¾ obytnej plochy a ponúkajú technické a aj odkladacie priestory vrátane čerpadla na vlastnú studňu. Súčasťou predávanej nehnuteľnosti sú aj menšie hospodárske priestory, dvor so vstupom z prístupovej cesty a veľká slnečná juhovýchodne orientovaná záhrada končiaca pri potoku. Ak hľadáte dom ,alebo chalupu v dobrom stave, s dobrou dispozíciou v zaujímavej lokalite ( blízkosť diaľnice cca 4 km, lyžiarske stredisko km nad obcou) a máte radi hornaté okolie tak príďte na obhliadku.

Obec Kálnica je stredne veľká netranzitná obec obklopená lesmi Považského Inovca, má dostatočnú občiansku vybavenosť je známa vďaka SKI Kálnica a cyklobikovej zjazdovke, a jej najväčšou devízou je blízkosť diaľnice a väčšieho okresného mesta s veľkým priemyselným parkom. Vďaka celému okoliu, ( hrad Beckov cca 5 km, prírodné kúpalisko Zelená Voda cca 4km, kúpelne mesto Piešťany 26km ) je obec vyhľadávaná na trvalé bývanie, ale aj chalupárčenie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie