PREDANÉ - Predaj domu 250 m2, Veľký Meder

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj rodinný dom s pozemkom vo Veľkom Mederi.

Nehnuteľnosť sa nachádza na ulici P.O.Hviezdoslava, ktorá je vzdialená 700 m od centra mesta a 950 m od Termálneho kúpaliska Thermal Corvinus.
Rodinný dom, typická "socialistická kocka" s plochou strechou
bol postavený začiatkom 70-tych rokov na klasických betónových základoch z pórobetónových tvárnic a pálenej tehly. Napriek tomu, že rekonštrukcia sa domu dotkla minimálne, ale i tak sa momentálne nachádza v zachovalom stave. Podlahy v izbách sú pokryté vkusnými drevenými parketami tzv. "rybia kosť" a v príslušenstve domu keramickou dlažbou a pvc krytinou. Okná sú pôvodné drevené a zdvojené s pôvodnými vonkajšími žalúziami.
Interiér tvoria dve nadzemné podlažia a jedno podzemné podlažie, ľudovo suterén, pivnica. Interiér domu poskytuje dostatok miesta aj pre početnejšiu rodinu, pričom dispozičné riešenie by vyhovovalo aj pre dvojgeneračnú rodinu. Vzhľadom na orientáciu na svetové strany do interiéru domu preniká dostatok svetla a slnka. Izby a ďalšie priestory ako haly a kuchyňa sú nepriechodné a priestranné.
Na prvom nadzemnom podlaží za hlavným vstupom do domu sa nachádza závetrie, cez ktoré sa vstupuje do veľkorysej haly. Ďalej podlažie disponuje priestrannou kuchyňou, schodiskovým priestorom, chodbou, kúpeľňou, samostatnou toaletou, tromi izbami a schodiskom, cez ktoré sa vstupuje do suterénu.
Na druhé nadzemné podlažie sa prechádza cez decentné schodisko a halu už na podlaží do izieb, kúpeľne, toalety a na terasu.
V suteréne sa okrem technického zázemia ako kotolňa nachádza aj hala, kúpeľňa a ďalšie skladovacie miestnosti.

Ústredné vykurovanie interiéru je napojené na plynový kotol. Ohrev úžitkovej vody zabezpečuje plynový ohrievač vody.

Na rovinatom pozemku o výmere 586 m2 sa okrem domu nachádza garáž a terasové sedenie pod altánkom.

Nehnuteľnosť je napojená na verejný rozvod plynu, vody, elektriny, splašková odpadová voda sa odvádza do verejnej kanalizácie.

CENA: 100 000 €

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie RE/MAX Attractive, pričom odzrkadľujú aktuálny stav uvedenej nehnuteľnosti.

Vyššie uvedená stavba ako rodinný dom nedisponuje energetickým certifikátom v zmysle zákona č. 555/2005 Z. z. a doplnení v znení zákona č. 300/2012 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie