PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 172 m2, Marianka

Typ: štvorizbový byt
Okres: Malacky
Obec: Marianka
Plocha: 172 m²

Realitná kancelária RE/MAX v Malackách vám vo výhradnom zastúpení so súhlasom majiteľa ponúka na predaj 4-izbový podkrovný byt v obci Marianka, Karpatská ulica. Byt sa nachádza na 4. poschodí bytového domu. Samostatným výťahom sa dostanete až do bytu. Úžitková plocha bytu 172,28 m2. V oblasti kompletná infraštruktúra. /škola, škôlka, pošta, miestna ľudová knižnica/. 6 km nákupné centrum Bory Mall a nová nemocnica. Parkovacie státie priamo v budove je možné zakúpiť si k bytu.

STAV:

Bytovka je štvorpodlažná, tehlová, postavená s kvalitných materiálov, skolaudovaná v r. 2017. Okná plastové so žalúziami, dodávateľ Slovaktual, k bytu je dostupný internet. V dome je predpríprava na klimatizáciu, optický kábel, kamerový systém, alarm. Príjemní susedia. V blízkosti MHD a vstup na diaľnicu. Mesačné náklady pre štyri osoby 150,- EUR. Byt má nádherný výhľad na Malé Karpaty. K bytu prislúcha veľká samostatná terasa 32m2.

DISPOZÍCIA:

V byte je samostatné podlahové kúrenie na elektrinu, kotol značky Protherm. Každá izba sa dá samostatne regulovať. V byte sa nachádza bojler na ohrev vody. Kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, vchodové bezpečnostné dvere - sherlock. V izbách je plávajúca podlaha. V chodbe, obývacej izbe, kuchyni, kúpeľni a WC je mramorová dlažba. V kúpeľni sa nachádza vaňa, sprchový kút, toaleta, dve umyvadlá. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, ďalšou samostatnou toaletou, kuchyne spojenej s jedálenským kútom a obývacou izbou, troch samostatných spální a šatníka. V centre obývacej izby sa nachádza krb na kúrenie drevom. Pri kuchynskej linke sa nachádza špajza. Byt sa predáva čiastočne zariadený. V suteréne sa nachádza samostatná pivničná kobka, možnosť dokúpiť k bytu.
Byt je svojou dispozíciou jedinečný.

TURISTIKA:

Obec Marianka sa nachádza v malebnej doline na úpätí Malých Karpát len 6 km od centra Bratislavy. Blízko je taktiež do Viedne, Budapešti a Mariazellu. Marianka je najstaršie pútnické mesto na Slovensku.
V blízkosti Villa rustica, Dúbravská Hlavica - Dúbravka, Kačín - Lamač, Sanberg, Vyhliadková veža Devínska Kobyla - DNV, Písaný Kameň - Záhorská Bystrica, Dračí Hrádok – Borinka.

FINANCOVANIE:

Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 26 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

SLUŽBY REALITNEJ KANCELÁRIE:

- kontrola listu vlastníctva a snímky z katastrálnej mapy
– preverenie klientov a nehnuteľností pri kúpe i predaji
– kompletný právny servis
– vklady do katastra
– prepis všetkých energií
– poradenstvo pri financovaní , predaji aj prenájme

Teším sa na obhliadku s vami !

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie