PREDANÉ - Prenájom bytu (2 izbový) 54 m2, Nitra

Typ: dvojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 54 m²

Exkluzívne iba u nás! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na prenájom pekný 2 izbový byt v lokalite Nitra - Čermáň. Veľmi vkusne novozrekonštruovaný byt o výmere 54 m2 (2x balkón) sa nachádza na 2. poschodí / 2 v tehlovom bytovom dome bez výťahu.

Dispozícia bytu: vstupná chodba, spálňa s balkónom, kúpeľňa spojená s toaletou, obývačka s balkónom a kuchyňa. V oboch izbách bytu je nainštalovaná klimatizácia. Kuchyňa je vybavená umývačkou riadu, elektrickou rúrou a varnou doskou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou, kombinovanou chladničkou s mrazničkou a kuchynským servisom. V kúpeľni sa nachádza veľký sprchový kút, umývadlo so skrinkou, vlastný kotol zabezpečujúci kúrenie a ohrev TÚV, práčka so sušičkou a závesná toaleta. Byt je kompletne zariadený úplne novým nábytkom i spotrebičmi a všetkým potrebným vybavením pre komfortné bývanie nájomníkov. Veľkou výhodou je vlastné kúrenie, ktoré umožňuje výrazné úspory na nákladoch spojených s užívaním bytu.

Certifikát energetickej náročnosti budovy nie je k dispozícii.

Lokalita sa vyznačuje veľmi tichým prostredím, bezproblémovým parkovaním, dobrou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do centra mesta i rýchlostnú cestu R1.

Cena prenájmu je 400 € + energie podľa skutočnej spotreby, mesačný preddavok je 160 € eur. Pri podpise zmluvy sa platí depozit vo výške mesačného nájmu. Preferencia majiteľov - pracujúci bezdetný pár, nefajčiari, bez domácich zvierat.

Byt je voľný od 1. februára 2023.

Nehnuteľnosť bude prenajatá záujemcovi podľa preferencií majiteľa.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie