PREDANÉ - PREDAJ: 4-izbový tehlový bungalov v Blahovej

Typ: štvorizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Blahová
Plocha: 110 m²

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva z poverenia majiteľa 4-izbový bungalov v Blahovej. Plocha: úžitková 110m2, pozemku 700 m2. Stav objektu: novostavba. Cena 179 990 €

Dom sa nachádza na začiatku obce a je oplotený.
Plocha: 104 m2
Pozemok: 700 m2
IS: Elektrina, vodovod (možno si dať vyvŕtať aj studňu), žumpa
Kúrenie: Elektrické podlahové, piecka na tuhé palivo
Náklady: 100 - 150 €/mesiac
Parkovanie: pred domom, treba len dorobiť zámkovú dlažbu
Dispozícia: Zádverie, vstup do obývačky s kuchyňou, (kuchynská linka ostáva v dome), z obývačky je vstup na terasu so strieškou. Vľavo je chodba, na ľavej strane sú 2 izby, na konci chodby je ešte jedna izba. Na pravej strane je technická miestnosť s kotlom a miestom na práčku, samostatné WC a kúpeľňa.
Lokalita: Blahová je obec v okrese Dunajská Streda 32 km od kraja Bratislavy a 8 km od veľkej obce Lehnice s kompletnou občianskou vybavenosťou, kde sa nachádza aj slovenská a maďarská škola.Je to veľmi tichá príjemná dedina, vhodná pre ľudí, ktorí si chcú oddýchnuť a žiť "ďaleko od hlučného davu", prípadne venovať sa záhradkárskej vášni.

CENA: 179 990 € vrátane realitného a právneho servisu, ako aj notárskych poplatkov pri overovaní podpisov a katastrálneho kolku.

KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, 0910939138, dobrereality.sk

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie