PREDANÉ - PREDAJ: 5-izbový byt v Lehniciach

Typ: päťizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Lehnice
Plocha: 110 m²

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva z poverenia majiteľa 5-izbový byt v Lehniciach. Cena 130 000 €

Byt sa nachádza na 2 poschodí bytovky v Lehniciach a vznikol spojením dvoch bytov. Oproti domu sa rozprestiera známy park s liečebňou.
Plocha: 110 m2
IS: Elektrina, kanalizácia, voda
Parkovanie: Pred domom v oplotenom areále
Skôr než vojdeme do bytu, vstúpime na zasklenú pavlač a z nej sa dostaneme rovno do bytu. Na chodbe je WC a technická miestnosť s elektrickým kotlom. Vchádzame do obývacej izby s kuchynským kútom. Jedno okno izby smeruje do ulice a jedno do dvora. Z kuchyne sa pozeráme takisto do dvora. Z obývačky zamierime po ďalšej chodbe do ďalšej časti bytu. Vľavo sú 2 izby s oknami do ulice a vpravo je kúpeľňa a 2 izby s oknami na pavlač. Na konci chodby je vstavaná skriňa. Lokalita: Lehnice sú veľká obec s 8000 obyvateľmi a kompletnou občianskou vybavenosťou - slovenská a maďarská škola, škôlka, obchody, banka, kaviareň, množstvo firiem. Od kraja Bratislavy je vzdialená 31 km a vďaka rýchlostnej ceste je dochádzanie do mesta bezproblémové..

CENA: 130 000 € vrátane realitného a právneho servisu, ako aj notárskych poplatkov pri overovaní podpisov a katastrálneho poplatku.

KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, 0910939138, murgasova-ZVNC-dobrereality.sk




Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie